Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αύξησε τη διαφορά ο Διαγόρας!

Αύξησε τη διαφορά ο Διαγόρας!

0
diagoras vati fasi
Dodekanisos

Ακόμα ένα εύκολο τρίποντο κατάφερε να πάρει σήμερα ο Διαγόρας καθώς επικράτησε άνετα με 4-0 του Διαγόρα Βατίου στο Δημοτικό Στάδιο, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Ο «γηραιός» μετά από αυτή τη νίκη αύξησε την διαφορά του στους 7 βαθμούς (ένα παιχνίδι περισσότερο) από τη δεύτερη θέση που βρίσκεται ο Φοίβος (παίζει αύριο με τον Ποσειδώνα στην Κρεμαστή).
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την καθολική υπεροχή καθόλη τη διάρκεια του ματς, καταφέρνοντας να καθαρίσουν το παιχνίδι από πρώτο μέρος πετυχαίνοντας τρία τέρματα. Από την άλλη οι Βατενοί στο πρώτο 45λεπτο δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ.
Στην επανάληψη όπως ήταν φυσιολογικό ο ρυθμός έπεσε. Η ομάδα του Γιάννη Καμπούρη που είχε περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια της (σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο) έχασε σημαντική ευκαιρία στο 68΄ να μειώσει στο σκορ όταν ο Ζωάννου δεν ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Δύο λεπτά αργότερα ο Γεωργαλλής κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Αδάμου. Το εκτέλεσε ο ίδιος γράφοντας το τελικό 4-0.
Τα γκολ
4΄ Φάουλ από δεξιά του Κιοσέογλου, ο Αθανασίου Π. με κοντινή κεφαλιά θα ανοίξει το σκορ για το 1-0.
19΄ Ωραία σέντρα από τα αριστερά του Χειμωνέττου ο Γεωργαλλής ανενόχλητος με κεφαλιά θα γράψει το 2-0.
40΄ Μετά από σέντρα του Φλεβάρη ο Κιοσέογλου θα στοπάρει ωραία τη μπάλα και με γυριστό σουτ θα ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-0.
70΄ Ο Γεωργαλλής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι θα διαμορφώσει το τελικό 4-0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παπαβασιλείου (Γιακουμάκης, Αναστασοπούλου)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ Ρ.: Δαρζέντας, Καλημέρης, Πομπού, Χειμωνέττος, Κόρλος, Πεταυράκης, Αθανασίου Α. (65΄ Κιουλτζής), Αθανασίου Π. (46΄ Καματερός), Κιοσέογλου, Φλεβάρης, Γεωργαλλής (75΄ Σακελλάρης)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ Β.: Μαυρουδής, Αδάμος, Έλληνας, Χατζηκώστας, Χατζησάββας, Παπουρδάνος (60΄ Ζωάννου), Παπαστεφάνου, Κούτσι, Πρέτσι, Τριανταφυλλίδης, Καπουράνι (71΄ Τομάζος)

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments