Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Άτυχη η LFC Ιάλυσος

Άτυχη η LFC Ιάλυσος

0
Dodekanisos

Μπορεί να ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της, ωστόσο η γυναικεία ομάδα της LFC Ιάλυσος γνώρισε την ήττα με σκορ 2 – 0 από τον Λεοντικό Κηφισιάς σε ένα ακόμα παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Χάλκης στο πλαίσιο της συνέχειας της Β’ Εθνικής Κατηγορίας. Η ομάδα του νησιού μας είχε δυο δοκάρια με την Ντιμιτρίεβτς στο 9′ και στο 52′ αλλά και άλλες σημαντικές ευκαιρίες αλλά τελικά τα γκολ τα έβαλε ο Λεοντικός με τη Σαββοπούλου στο 15′ (0 – 1) και την Ποντικοπούλου στο 67′ (0 -2).
Η σύνθεση της LFC Ιάλυσος: Κενκάκι, Ιωαννίδη (25’ Καραπιδάκη, 75’ Ζαρά), Μάκρα (40’ λ.τ. Τσικούρη), Ταμπακιανού, Κουλουμπή, Εμπετζά, Κοσμίδου, Κουγιού, Βασιλώττου (29’ λ.τ. Κωνσταντίνου), Ντιμιτρίεβιτς, Παντέρη

Χατζηαντωνίου: “Έχουμε ανεβάσει τις προσδοκίες”
Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής Βαγγέλης Χατζηαντωνίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων μας, με την ομάδα μου Ialisos LadiesFc για το 2019 ,θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότερες ευχαριστίες μου, σε όλους όσους ,ασχολούνται με αυτήν, και μας δίνουν, την πρέπουσα προσοχή, αναγνωρισιμότητα και αξία ,σε αυτήν την εποικοδομητική (απ ‘ολες τις πλευρές) χρονιά. Κλείσαμε την χρονιά με συγκομιδή τεσσαρων βαθμών, σε έξι αγωνιστικές (δεν την λες και κατόρθωμα..) όμως έχουμε ανεβάσει σίγουρα πολύ ψηλα τον πήχη και τις προσδοκίες όλων. Εύχομαι υγεία ,χαρά και αγάπη για τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και να έχουμε όλοι μια παραγωγική νέα χρονιά. Καλές γιορτές & καλή χρονιά λοιπόν, σε όλους τους φίλους ,και μη!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments