Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Άτυχος ο Κουμέντος!

Άτυχος ο Κουμέντος!

0
koumentos
Dodekanisos

Άτυχος στάθηκε ο τερματοφύλακας της Ρόδου Γιώργος Κουμέντος! Λίγο πριν το τέλος της προπόνησης, σε μια σύγκρουση με τον Ευτύχη Τζιβίλογλου χτύπησε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να σπάσουν δυο από τα μπροστινά του δόντια! Ζητήθηκε βοήθεια από τον οδοντίατρο Μανώλη Γλυνό ο οποίος αμέσως κινητοποιήθηκε και βοήθησε τον τραυματία κάνοντας του μάλιστα και ράματα στα ούλα. Ο παίκτης όπως είναι φυσιολογικό θα μείνει για ορισμένες ημέρες εκτός προπονήσεων ενώ μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και αφού υποχωρήσει το πρήξιμο θα γίνει η αποκατάσταση των σπασμένων δοντιών. Ο πατέρας του νεαρού και συνάδελφος Γιάννης Κουμέντος έκανε την παρακάτω ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης θέλοντας να ευχαριστήσει τους γιατρούς που αμέσως έσκυψαν πάνω από το πρόβλημα:
“Σήμερα ο Γιώργος μου είχε ατύχημα στην προπόνηση. Χτύπησε στο πρόσωπο με συνέπεια να δημιουργηθεί πρόβλημα στα δόντια του. Όμως η έγκαιρη και σωστή παρέμβαση των οδοντιάτρων Μανόλη και Γιώργου Γλυνού τον βοήθησε να γίνει το πρόβλημά του μικρότερο.Είμαστε τυχεροί που έχουμε τέτοιους γιατρούς στο νησί μας. Η οικογένεια μας τους ευχαριστεί για την σωστή αντιμετώπιση του προβλήματος”.
-To news12 εύχεται περαστικά στο νεαρό ταλαντούχο τερματοφύλακα και γρήγορη επιστροφή στους κανονικούς ρυθμούς των προπονήσεων.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments