Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Άτυ-Χ-η η Χάλκη!

Άτυ-Χ-η η Χάλκη!

0
DSC00083
Dodekanisos

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν οι Εθνικός και Χάλκη στο γήπεδο της Αρχίπολης. Το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις κυρίως από την πλευρά τ5ων φιλοξενούμενων που νιώθουν σίγουρα πικραμένοι για το τελικό αποτέλεσμα. Από την πλευρά του ο Εθνικός αν και ξεκίνησε δυναμικά, μετά το εικοσάλεπτο παραδόθηκε στις ορέξεις της Χάλκης που έχασε σωρεία ευκαιριών αλλά τελικά δεν κατάφερε να πετύχ3ει το πολυπόθητο τέρμα που θα της έδινε και τη νίκη. Η πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα ανήκε στους γηπεδούχους. Συγκεκριμένα στο 12’ ο Μπόσινας ανέλαβε την εκτέλεση ενός φάουλ από καλή θέση με την μπάλα να «τραντάζει» το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παπαθεοδώρου. Η Χάλκη από εκείνο το σημείο και έπειτα ανέβασε στροφές και άρχισε να απειλή την εστία του Στελλά. Στο 33’ ο Μπιζάτης δοκίμασε το πόδι του λίγα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι ενώ οι επιθετικοί της Χάλκης πέταξαν και άλλες ευκαιρίες στα «σκουπίδια» μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη η Χάλκη συνέχισε να έχει κλεισμένο στα καρέ του τον Εθνικό, αλλά το πρόβλημα που είχε στην τελική προσπάθεια συνεχίστηκε. Ο Γούλας στο 62’ σημάδεψε με σουτ το δεξί κάθετο δοκάρι του Στελλά, ενώ ο ίδιος παίκτης τέσσερα λεπτά μετά (72’) είχε και πάλι δοκάρι αυτή τη φορά μετά και από επέμβαση του τερματοφύλακα του Εθνικού που αλλοίωσε το σουτ με τα πόδια. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης οι παίκτες του Άγγελου Φραγκάκη προσπάθησαν να πετύχουν γκολ αλλά η τύχη και η απροσεξία δεν τους επέτρεψαν να πανηγυρίσουν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα.
Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Ατσικνούδας, Γιακουμάκης Σ. και Διακοφιλιππής
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΘΝΙΚΟΣ : Στελλάς, Ορφανός, Κουφός, Τσακίρης Γ., Καρίκης (80’ Χατζηγρηγορίου), Τσακίρης Στ., Μπόσινας, Μαυρής, Αφαντενός (68’ Αλευρόπουλος), Μπαδιεριτάκης, Τζαβάρας (58’ Γιαλλούσης)
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Παπαθεοδώρου, Δράμης, Κωστίδης (65’ Κριτσιώτης), Μπιζαάτης, Τσοπανάκης, Γκαμαλέτσος, Φέρο (75’ Σπαχίου), Καβουκλής, Τσιώνης, Γούλας, Χατζηνικόλας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments