Ατρόμητος Διμυλιάς 1998

2
atromitos1998

Στην πάνω φωτογραφία ο Ατρόμητος Διμυλιάς που αναδείχθηκε πρωταθλητής στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας το 1998. Ευχαριστούμε θερμά τον συνάδελφο Νίκο Γιορδαμνή που μας έστειλε το υλικό. Ο ίδιος μας γράφει:
«Πανω απο αριστερα: Σπανουδάκης, Γαζής, Σιαλούπ, Τζουμέρκας, Θυριάκης Μ, Παπαϊωάννου, Γιορδαμνής, Ροδανάκης και Τσίκκης. Κάτω: Παντίδος Γ, άγνωστος, Μουσακίνιας Γ, Θρουμουλόπουλος, άγνωστος, Θυριάκης Γ, Κ. Χειμωνέττος, Σαβέλλος, Μουσακίνιας Γ. Από την φώτο λείπει ο Κοσμάς που μαζί με τον Μουσακίνια την επόμενη χρονιά πήραν μετεγγραφή στον Φοίβο. Ο Μουσακίνιας είχε βάλει 28 γκολ.
Στην κάτω φωτογραφία στη μέση, είναι ο Πάλλας Αγαπητός ο αντιδήμαρχος, που έπαιξε σε Ατρόμητο και Ακουσίλαο».
dimilia palas
Υ. Γ.: Όσοι από εσάς έχετε υλικό παλιών φωτογραφιών που πιστεύεται ότι μπορεί να αξιοποιηθεί, θα ήταν ευχαρίστηση μας να μας το αποστείλετε με email ( info@news12.gr) μαζί με δυο λόγια.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μάλλον ο συνάδελφος σας Νίκος δεν θυμάται καλα την χρονιά εκείνη ο Ατρόμητος διμυλιας υποβιβάστηκε στην Β μετα απο ενα επεισοδιακό παιχνίδι με την Α.Ε.Π. με διαιτητή τον Κ.Ζανετιδη ο οποιος απέβαλε στο πρώτο ημίχρονο τον αείμνηστο Γαζη!!!! Και το παιχνίδι έληξε 0-1 Έπρεπε να σωθεί η Α.Ε.Π για να γίνει συν χώνεψη με την ομαδα Α.Σ.ΡΟΔΟΣ που βρισκόταν στην Β τοπική κατηγορία. Ο Τερματοφυλακας ήμουν εγω ο Γιάννης Ροδανακης!!!!

  2. Γιάννη μου, πριν λίγες μέρες μου είπε ο Παντίδος ότι είσαι εσύ στο τέρμα. Τρόμαξα να σε γνωρίσω. Μια χρονιά πριν η μια μετά πήραμε το πρωτάθλημα και το ρόστερ ήταν σχεδόν ίδιο γι αυτό μπορεί να τα μπέρδεψα