Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ατρόμητοι για… φίλημα!

Ατρόμητοι για… φίλημα!

0
Dodekanisos

Ακόμα ένα σημαντικό τρίποντο κατάφερε να πανηγυρίσει η ομάδα των Ατρόμητων καθώς επικράτησε με 5-2 των Ιπποτών στο γήπεδο Κοσκινού, για την 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Στο ξεκίνημα οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και μπόρεσαν να πετύχουν το γκολ που τους έδωσε το προβάδισμα στο 23΄ με το ωραίο σουτ του Συμεωνίδη έξω από την περιοχή. Από την άλλη οι Ιππότες μετά τα μισά ισορρόπησαν ωστόσο δεν απείλησαν άμεσα την εστία του Θαρρενάκη και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα.

Η επανάληψη είχε διαφορετική εικόνα αφού μπήκαν συνολικά έξι τέρματα. Αρχικά στο 56΄ οι Ιππότες κέρδισαν πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Τσάκε για το 1-1. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση καθώς δύο λεπτά μετά ο Μαγιόγλου με προβολή (μετά από φάουλ του Παραστατίδη) έκανε το 2-1. Ο γρήγορος ρυθμός στο ματς συνεχίστηκε, στο 62΄ ο Φασάκης βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή και με ένα δυνατό σουτ έγραψε το 2-2 ισοφαρίζοντας εκ νέου. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Παναγιώτη Ζούνη πίεσε ψηλά και με τρία τέρματα που σημείωσε το τελευταίο τέταρτο πήρε ακόμα μια σπουδαία νίκη. Στο 78΄ μετά από τη σέντρα του Μαγιόγλου ο Φουντουραδάκης με σουτ έκανε το 3-2. Στο 82΄ με ψηλοκρεμαστό πλασέ ο εξαιρετικός Μαγιόγλου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-2, ενώ το τελικό 5-2 διαμόρφωσε ο Παραστατίδης με ωραία προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή.

Καλύτεροι των νικητών οι Μαγιόγλου, Γανωτάκης και Παραστατίδης, από τους Ιππότες ξεχώρισαν οι Τσάκε και Φασάκης.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Ατσικνούδας (Ροδίτης, Δημητριάδης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ: Θαρρενάκης (46΄ Φουκαράς), Τερζίου, Γανωτάκης (91΄ Μαχραμάς), Συμεωνίδης, Φουντουραδάκης, Ταρατίτας (46΄ Καστρινάκης), Κασσανής, Καψαλάκης, Μαγιόγλου, Κυρίτσης (60΄ Φλάγκος), Παραστατίδης

ΙΠΠΟΤΕΣ: Στέλλιου, Φασάκης (87΄ Κούτρης), Τσάκε, Μοσκιού, Χιντά, Πλαγγέντης (88΄ Φάφα), Κουλουλιώτης Φ., Μαρίνος, Κουλουριώτης Π. (49΄ Κοτσυφός), Ντούσκου (40΄ Λικάι), Νταϊλάνι

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments