Αρχική Videos Αθωώθηκε από Γερμανικό δικαστήριο ο Σουχαρίτ Μπαγκντί

Αθωώθηκε από Γερμανικό δικαστήριο ο Σουχαρίτ Μπαγκντί

0

Αθωώθηκε ο γιατρός και πρώην καθηγητής πανεπιστημίου Σουχαρίτ Μπαγκντί από δικαστήριο της Γερμανίας. Ο ίδιος που ήταν ένας από τους μεγαλύτερους επικριτές των μέτρων κατά του κορωνοϊού και ιδιαίτερα των εμβολίων, δικάστηκε από περιφερειακό δικαστήριο του Πλόουν για υποκίνηση μίσους σύμφωνα με το Άρθρο 130 του Ποινικού Κώδικα.

Η γενική εισαγγελέας (OSta) Silke Füssinger είχε ζητήσει πρόστιμο 180 ημερήσιων συντελεστών 90 ευρώ το καθένα. Πίστευε ότι οι δηλώσεις του Bhakdi είχαν ξεπεράσει τα όρια της ποινικής δίωξης. Ο Bhakdi είχε κατηγορηθεί σε δύο περιπτώσεις: Τον Απρίλιο του 2021 είχε εκφράσει έντονη κριτική για την πολιτική εμβολιασμού στο Ισραήλ. Έκτοτε, κατηγορήθηκε για υποκίνηση μίσους κατά των ανθρώπων της εβραϊκής πίστης και για κακόβουλη περιφρόνηση αυτών των ανθρώπων.

Η γενική εισαγγελέας εξήγησε στην αίθουσα του δικαστηρίου ότι την απασχολούσε η επικίνδυνη γλώσσα και οι άνθρωποι που επηρεάζονται από την επικίνδυνη γλώσσα. Ωστόσο, οι δικηγόροι του Bhakdi τόνισαν ότι ο κατηγορούμενος δεν προσέβαλε τον ισραηλινό λαό, αλλά εξέφρασε την ανησυχία του σχετικά με την πολιτική εμβολιασμού του Ισραήλ. Οι δικηγόροι του Bhakdi επεσήμαναν επίσης τις κακές εργασιακές πρακτικές της εισαγγελέως, καθώς φαινόταν να μην εξέτασε πλήρως τις ομιλίες.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments