Αθλοπαιδιές Κω: Νίκη στους Παμπαίδες (video)

1
diagoras kos pampaides

Καλύτερος ο Όμιλος Αθλοπαιδιών Κω και στην κατηγορία των Παμπάιδων, νίκησε δίκαια τον Διαγόρα με 3 – 0 σετ σε παιχνίδι που έγινε σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο της «τέντας». Οι Κώοι ήταν πιο πλήρης σαν ομάδα και μπόρεσαν να κυριαρχήσουν στα πρώτα δυο σετ όπου δεν συνάντησαν καμία ουσιαστικά δυσκολία για να επικρατήσουν. Στο διάστημα αυτό, ο «γηραιός» είχε ένα έντονο πρόβλημα να τελειώσει τις φάσεις. Με την παρότρυνση και τις οδηγίες του έμπειρου προπονητή των γηπεδούχων όμως Παναγιώτη Δικαστόπουλου, οι «κυανέρυθροι» αφυπνίστηκαν στο τρίτο σετ και παρουσίασαν μια πολύ καλύτερη εικόνα με αποτέλεσμα να είναι περισσότερο ανταγωνιστικοί. Παρόλα αυτά όμως, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν και πάλι πιο ψύχραιμοι κατακτώντας και αυτό το σετ.
Τα σετ του αγώνα: 15 – 25 (17’), 12 – 25 (17’), 18 – 25 (25’).
Διαιτήτευσαν οι Ν. Χατζησταυρίδης και Ν. Κρίτσα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Π. Δικαστόπουλος): Αλ. Παπαστάμος, Μ. Γεράκης, Μπόλιγκ Πλατής Ριχ., Γ. Δεληγιώργης, Εμ. Παπαντωνίου, Αλ. Δεληγιώργης, Αλ. Πάντσος, Μπόλιγκ Πλατής Μ.
ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΚΩ (Αλκ. Χατζηνικολάου): Ν. Τρούμπας, Στ. Χριστοφάκης, Δ. Χατζηνικολάου, Στ. Κώστογλου, Δ. Μωρές, Π. Ζαμάγιας, Χρ. Γιαννόπουλος

{youtube}YIjCmBmBG5Q{/youtube}

1 ΣΧΟΛΙΟ