Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Αθλοπαιδιές Κω: Νίκη στους Παμπαίδες (video)

Αθλοπαιδιές Κω: Νίκη στους Παμπαίδες (video)

1
diagoras kos pampaides
Dodekanisos

Καλύτερος ο Όμιλος Αθλοπαιδιών Κω και στην κατηγορία των Παμπάιδων, νίκησε δίκαια τον Διαγόρα με 3 – 0 σετ σε παιχνίδι που έγινε σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο της «τέντας». Οι Κώοι ήταν πιο πλήρης σαν ομάδα και μπόρεσαν να κυριαρχήσουν στα πρώτα δυο σετ όπου δεν συνάντησαν καμία ουσιαστικά δυσκολία για να επικρατήσουν. Στο διάστημα αυτό, ο «γηραιός» είχε ένα έντονο πρόβλημα να τελειώσει τις φάσεις. Με την παρότρυνση και τις οδηγίες του έμπειρου προπονητή των γηπεδούχων όμως Παναγιώτη Δικαστόπουλου, οι «κυανέρυθροι» αφυπνίστηκαν στο τρίτο σετ και παρουσίασαν μια πολύ καλύτερη εικόνα με αποτέλεσμα να είναι περισσότερο ανταγωνιστικοί. Παρόλα αυτά όμως, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν και πάλι πιο ψύχραιμοι κατακτώντας και αυτό το σετ.
Τα σετ του αγώνα: 15 – 25 (17’), 12 – 25 (17’), 18 – 25 (25’).
Διαιτήτευσαν οι Ν. Χατζησταυρίδης και Ν. Κρίτσα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Π. Δικαστόπουλος): Αλ. Παπαστάμος, Μ. Γεράκης, Μπόλιγκ Πλατής Ριχ., Γ. Δεληγιώργης, Εμ. Παπαντωνίου, Αλ. Δεληγιώργης, Αλ. Πάντσος, Μπόλιγκ Πλατής Μ.
ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ ΚΩ (Αλκ. Χατζηνικολάου): Ν. Τρούμπας, Στ. Χριστοφάκης, Δ. Χατζηνικολάου, Στ. Κώστογλου, Δ. Μωρές, Π. Ζαμάγιας, Χρ. Γιαννόπουλος

{youtube}YIjCmBmBG5Q{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tsimisiris Mixalis
Tsimisiris Mixalis
11 years ago

Πολύ ωραίο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες….. Παιδιά με μέλλον ……. Μπράβο παιδιά……