Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Αθλητικό Πανόραμα: Μια εκδήλωση υπερθέαμα

Αθλητικό Πανόραμα: Μια εκδήλωση υπερθέαμα

0
Dodekanisos

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 9ο αθλητικό πανόραμα του Ροδίων Άθλησις. Ήταν πραγματικά μια μεγάλη γιορτή την οποία χάρηκαν τόσο τα παιδιά που συμμετείχαν όσο και οι γονείς και φίλοι που παρακολούθησαν.

Στο δελτίο τύπου του Ροδίων Άθλησις αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Μια εκδήλωση υπερθέαμα! Μια γιορτή που τα είχε όλα! Χορό,μουσική και πάνω από όλα χαρούμενους συμμετέχοντες και θεατές είχε το «9ο Αθλητικό Πανόραμα» του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις»!

Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» πάνω από 250 αθλητές και αθλήτριες των χορευτικών τμημάτων τόσο του αθλητικού κέντρου όσο και των εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» ενώ πολλοί ήταν και εκείνοι που βρέθηκαν στις εξέδρες προκειμένου να παρακολουθήσουν τα χορευτικά των παιδιών!

Φίλοι της ρυθμικής, του μοντέρνου χορού ,του Zumba kids, της Jazz,της Salsa, του Tango,του Aerobic αλλά και της ακροβατικής συγκεντρώθηκαν την Κυριακή 10/6/2018 στο κλειστό γυμναστήριο του σωματείου και με τη μοναδική τους ενέργεια αποχαιρέτησαν τα χειμερινά μας τμήματα!

H αθλητική χορευτική χρονιά θα κλείσει με το «Summer Dance Camp» το οποίο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις μας από τις 18 έως τις 23 Ιουνίου και περιμένει τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή!

Η Διοίκηση του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» συγχαίρει θερμά όλους τους συμμετέχοντες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά και τις προπονήτριες των παιδιών κ.κ Γεράκη Σκιαδενή, Λεβέντη Μαρία, Λεριά Σέβη, Νικολοπούλου Μαρία, Ριζοπούλου Μαρία και Σέρβου Ναταλί που με την καθοδήγησή τους ενέπνευσαν καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς τους αθλητές!

Καλό καλοκαίρι!”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments