Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Αθηναϊκό ενδιαφέρον για Διαγόρα;

Αθηναϊκό ενδιαφέρον για Διαγόρα;

0
diagoras_ilioupoli2
Dodekanisos
Τελικά υπάρχει κι άλλο επιχειρηματικό ενδιαφέρον για την ομάδα του Διαγόρα. Αφού ο Βασίλης Κασάπης συναντήθηκε με τους μεγαλομετόχους δείχνοντας έκδηλο ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Διαγόρας, με επαφές και σαφείς προτάσεις τόσο προς τους μεγαλομετόχους, όσο και προς τους ποδοσφαιριστές στους οποίους εκκρεμούν οφειλές άσχετα αν έχουν η δεν έχουν προσφύγει για την κατοχύρωση των χρημάτων τους.
Έστειλε τους νομικούς αλλά και τους οικονομικούς συμβούλους για τον εντοπισμό διάφορων λεπτομερειών, πήρε όλες τις απαντήσεις στους προβληματισμούς του αλλά δυστυχώς για τους “κυανέρυθρους”, τις τελευταίες μέρες απουσιάζει από το προσκήνιο. Κανείς δεν ξέρει πώς θα δράσε,ι αλλά και κανείς δεν ξέρει αν τελικά θα υλοποιήσει την υπόσχεση της επένδυσης.
Οι Κώστας Χρυσοχοϊδης και Γιάννης Καμπούρης περιμένουν εδώ και μέρες την απάντησή του, αλλά δεν την έχουν. Μπροστά στο σκοτάδι των εξελίξεων, την Πέμπτη φάνηκε… φως στο τούνελ για την ομάδα του Διαγόρα που βιάζεται να οργανωθεί, να σχεδιάσει αλλά και να ακολουθήσει την νόμιμη οδό, ενόψει του νέου πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν πως Αθηναίος επιχειρηματίας έδειξε έκδηλο ενδιαφέρον και το κατέθεσε στον μεγαλομέτοχο της ομάδας Κώστα Χρυσοχοϊδη, θέλοντας όσο πιο σύντομα γίνεται μια συνάντηση μαζί του. Όπως έγινε γνωστό, ο Χρυσοχοϊδής όπως έκανε και με τον Βασίλη Κασάπη, θα πάει στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα για να κάνει τις
επαφές με τον νέο υποψήφιο, το όνομα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί.

πηγή: www.mikriliga.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments