Αρχική Αθλητικά νέα Αστυνομικοί διέκοψαν το Βραζιλία-Αργεντινή και συνέλαβαν παίκτες

Αστυνομικοί διέκοψαν το Βραζιλία-Αργεντινή και συνέλαβαν παίκτες [vid]

0
Dodekanisos

Απίστευτα πράγματα έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση της Βραζιλίας κόντρα στην Αργεντινή. Οι Αστυνομικές Αρχές της Βραζιλίας, έκαναν έφοδο στον αγωνιστικό χώρο και διέκοψαν οριστικά το ματς. Ο λόγος αφορούσε τέσσερις Αργεντινούς ποδοσφαιριστές, τους οποίους επιχείρησαν να συλλάβουν επειδή παραβίασαν το υγειονομικό πρωτόκολλο. 

Στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 που θα διεξαχθεί στο Κατάρ, η Βραζιλία υποδέχθηκε την Αργεντινή στην «Αρένα Κορίνθιανς» του Σάο Πάουλο. Ωστόσο μόλις στο έκτο λεπτό το παιχνίδι διακόπηκε έπειτα από έφοδο της Αστυνομίας! 

Ειδικότερα, οι Λο Σέλσο, Εμιλιάνο Μαρτίνες, Εμιλιάνο Μπουενδία και Κριστιάν Ρομέρο παραβίασαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν στη Βραζιλία. Οι τέσσερις παίκτες προέρχονταν από ταξίδι στην Αγγλία. Ωστόσο στη Βραζιλία για τους ταξιδιώτες από το Ηνωμένο Βασίλειο ισχύουν αυξημένοι περιορισμοί. 

Οι τέσσερις προαναφερθέντες αθλητές, μετέβησαν κανονικά στο γήπεδο. Μάλιστα τρεις εξ αυτών ήταν και βασικοί στην ενδεκάδα του Λιονέλ Σκαλόνι! Οι εικόνες όπως είναι λογικό κάνουν τον γύρω του κόσμου. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments