Αρχική Εφηβικό «Αστεράτος» Λιαμής οδήγησε τον Αστέρα στους τρεις βαθμούς! (pics)

«Αστεράτος» Λιαμής οδήγησε τον Αστέρα στους τρεις βαθμούς! (pics)

0
Dodekanisos

Την εκτός έδρας νίκη απέναντι στους Ιππότες πήρε ο Αστέρας Παστίδας, επικρατώντας με 3-0 φθάνοντας έτσι στους 23 βαθμούς μετά από 13 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Παστίδας βρίσκεται πλέον στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Μορφή του παιχνιδιού ήταν ο Λιαμής ο οποίος είχε πολύ καλή απόδοση και κατάφερε να πετύχει και τα τρια γκολ της ομάδας του σημειώνοντας έτσι χατ τρικ. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά στην αναμέτρηση σε μια προσπάθεια να ανοίξοιυν το σκορ, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν σταδιακά και πάτησαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να προηγηθούν στο 20′, με πλασέ του Λιαμή (0-1) μέσα από την μεγάλη περιοχή. Οι δύο ομάδες, στην συνέχεια, προσπάθησαν για κάτι καλύτερο, αλλά πήγαν στα αποδυτήρια με το εύθραυστο σκορ.

Στην επανάληψη, και πάλι οι Ιππότες μπήκαν δυναμικά, αλλά ο Αστέρας κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα του και τελικά στο 65′ να διπλασιάσει τα τέρματα του με τον Λιαμή ο οποίος πήρε τη μπάλα σε καλό σημείο μέσα στη μεγάλη περιοχή και δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη κάνοντας έτσι το 0-2.

Ο ίδιος παίκτης, στο 75′, πέτυχε και το τρίτο προσωπικό του τέρμα, διαμορφώνοντας το τελικό 0-3. .

Τραυματίστηκε ο Λικάϊ
Το μόνο άσχημο σημείο του αγώνα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του Λικάι. Ο νεαρός παίκτης των Ιπποτών τραυματίστηκε στο γόνατο, στο 23′, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Θεοδωρής (Λυριστής, Τσέπουρας).
Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΙΠΠΟΤΕΣ: Φουκαράς, Λικάι, Ηλιόπουλος, Γκίκας, Αρέτογλου, Μάκρας, Έλιοτ, Κοτσιφός, Σκούρας, Σαράντης, Κουλουριώτης. Έπαιξαν και οι Χαρτοφύλλης, Λυκοπάντης, Αρμάντο, Μοσκιού και Μαριτσενός.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ: Παρδαλός, Δρακάκης, Φωταράς, Μωυσάκος, Καραγιάννης, Κόρα, Λεωνίδου, Κιλασίν, Σαράντης, Κορκίδας, Λιαμής. Αγωνίστηκαν και οι Ντάλα, Στεφανίδης, Κουλούρης και Ροδίτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments