Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αστέρας Μασάρων: “Ζητάμε την εξαίρεση του διαιτητή Βαγγέλη Λαθύρη”

Αστέρας Μασάρων: “Ζητάμε την εξαίρεση του διαιτητή Βαγγέλη Λαθύρη”

0
Dodekanisos

Την εξαίρεση του διαιτητή Βαγγέλη Λαθύρη από τα παιχνίδια του, ζητάει με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αστέρας Μασάρων. Κάνει μάλιστα λόγο για “ανάρμοστη συμπεριφορά” του διαιτητή. Το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

“Ο Αστέρας Μασάρων βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να εκφράσει την θερμή του δυσαρέσκεια για την διαιτησία του κ. Λαθύρη, οποίος σε μόλις 3 Αγωνιστικές ορίστηκε να διευθύνει 2 φορές την ομάδα μας. Για δεύτερη φορά την φετινή περίοδο αντιμετωπίσαμε μια εχθρική διαιτησία από τον τον εν λόγω διαιτητή.

Για καλή μας τύχη και στις δυο αναμετρήσεις υπήρξε ζωντανή κάλυψη των αναμετρήσεων. Παρακολουθώντας τις αναμετρήσεις μπορεί ο καθένας να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για τις διαιτητικές του αποφάσεις. Ωστόσο, αυτό το οποίο μας ενόχλησε ακόμη περισσότερο είναι η απαράδεκτη και ειρωνική του συμπεριφορά προς τους ποδοσφαιριστές μας καθώς και ο ακόμη χειρότερος τρόπος διαχείρισης των ανθρώπων της ομάδας μας.

Κατά την διάρκεια του ημιχρόνου, ο προπονητής της ομάδας μας κ. Παναγιώτης Καρίκης έσπευσε προς το μέρος του για να εκφράσει τις διαμαρτυρίες του. Ο ίδιος, τον διέταξε να σταματήσει απειλώντας τον πως θα τον βρει εκτός γηπέδου. Καταλαβαίνει και ο πιο αδαής ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν ούτε στο ήθος ούτε στις αξίες μας και γι’ αυτό αισθανόμαστε ντροπή που αποτελεί μέρος του Δωδεκανησιακού μας ποδοσφαίρου ο συγκεκριμένος… (ο θεός να τον κάνει) κύριος.

Είμαστε ένας σύλλογος ο οποίος τα τελευταία χρόνια ουδέποτε έχει δημιουργήσει το παραμικρό θέμα, καθώς δεν έχουμε εκδώσει ούτε μισή ανακοίνωση διαμαρτυρίας. Στον αντίποδα, εκφράζουμε συγχαρητήρια και ευχαριστήρια γιατί έτσι ορίζουν οι αρχές μας.

Με όλο τον σεβασμό, ζητούμε την εξαίρεση του συγκεκριμένου διαιτητή από τις αναμετρήσεις της ομάδας μας στα επόμενα παιχνίδια. Ο κ. Λαθύρης είναι ανεπιθύμητος τόσο στα Μάσαρη, όσο και σε οποιαδήποτε αναμέτρηση της ομάδας μας, όχι μόνο για τις αποφάσεις του αυτές ενδεχομένως να προέρχονται και από την ανικανότητά του (και για εμάς είναι εντάξει κάποιος να μην είναι ικανός σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής του), αλλά κυρίως για την ανάρμοστη συμπεριφορά του.

Παράλληλα, θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Απόλλωνα Καλυθιών για την νίκη του. Τέλος και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, συγχαίρουμε τους βοηθούς της σημερινής αναμέτρησης κ. Αρέστη και κ. Ζαρίδα για την παρουσία τους”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments