Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Αστέρας Μασάρων: “Υπήρχαν εμφανέστατα λάθη, απαιτούμε σεβασμό”

Αστέρας Μασάρων: “Υπήρχαν εμφανέστατα λάθη, απαιτούμε σεβασμό”

0
O Θωμάς Πατσιόπουλος
Dodekanisos

Ο Αστέρας Μασάρων εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για την διαιτησία του Θωμά Πατσιόπουλου στην ήττα με 3-5 από τον Άγιο Ισίδωρο. 

Ειδικότερα, οι άνθρωποι του Αστέρα Μασάρων διαμαρτύρονται συγκεκριμένα για δύο φάσεις που θεωρούν πως ο διαιτητής θα έπρεπε να δείξει την κόκκινη κάρτα σε ποδοσφαιριστές του Αγίου Ισιδώρου. 

Αναλυτικά 

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα Μασάρων, έπειτα από διαβουλεύσεις και ώριμη σκέψη δημοσιοποιεί την δυσαρέσκειά του για την χθεσινή διαιτησία του Θωμά Πατσιόπουλου στην αναμέτρηση κόντρα στον Αγιο Ισίδωρο, όπου η ομάδα μας γνώρισε την ήττα με 5-3.

Πριν αναφέρουμε το οτιδήποτε θέλουμε να τονίσουμε πως δεν ψάχνουμε για άλλοθι και έχουμε αποδείξει πως δεν ψάξαμε ποτέ, πάντα αναλογιζόμαστε τι κάναμε εμείς λάθος στο αγωνιστικό και δεν μας απασχολεί τίποτε άλλο εκτός από αυτό. Εχθές η ομάδα μας έκανε την ίσως χειρότερή της εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα και γνώρισε την ήττα.

Εμείς θεωρούμε πως πάντοτε ο παράγοντας άνθρωπος και το ανθρώπινο λάθος υπάρχει και καλώς ή κακώς πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά. Δεν μπορούμε όμως να δεχθούμε ότι ένας κατά τα άλλα εξαίρετος διαιτητής δεν έχει καλή ακοή. Θέλουμε να γίνουμε συγκεκριμένοι και να μην αοριστολογούμε. Υπήρξαν εμφανέστατα λάθη σε αποφάσεις για οφσάιντ, φάουλ, λάθη τα οποία γίνονται επειδή όπως προαναφέραμε υπάρχει ο ανθρώπινος παράγοντας.

Ο Θωμάς Πατσίοπουλος έκλεισε τα αυτιά σε εξύβριση του τερματοφύλακα Σαββάκη, όταν μετά την επίτευξη του 3-2, με την μπάλα τοποθετημένη στην σέντρα και το παιχνίδι να είναι έτοιμο να ξεκινήσει εκείνος φώναξε χαρακτηριστικά “γ@… τους!”, ενώ κατευθυνόταν προς τον χώρο του κέντρου ιδιαίτερα επιθετικά. Ένα στιγμιότυπο στο οποίο επικρατούσε απόλυτη ησυχία στο γήπεδο και άπαντες άκουσαν την εν λόγω φράση. Μια φάση στην οποία έπρεπε βάση κανονισμού να βγει η κόκκινη κάρτα. Λίγο αργότερα δε, με το παιχνίδι σταματημένο, δίπλα από τον “άρχοντα” της χθεσινής αναμέτρησης ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων προέβη σε νέα εξύβριση, σε μια φάση την οποία η κόκκινη κάρτα έμεινε εκ νέου στο τσεπάκι, δίχως να ασχοληθεί ιδιαίτερα.

Ο Αστέρας είναι μια ομάδα η οποία ουδέποτε έχει δημιουργήσει θέμα σε κανένα διαιτητικό τρίο είτε εκτός, είτε εντός έδρας. Παράλληλα, δεν έχουμε ασχοληθεί με λανθασμένες αποφάσεις εναντίον μας, καθώς αυτά είναι πράγματα που για την φιλοσοφία μας πάνω στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν και πραγματικά είμαστε αρκετά δυσαρεστημένοι που φτάσαμε σε αυτό το σημείο.

Στον Αστέρα Μασάρων τα τελευταία χρόνια γίνεται μια προσπάθεια από την διοίκηση, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές, η οποία πρεσβεύει αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά κάποιες αξίες. Θέλουμε να πιστεύουμε πως κάνουμε κάτι διαφορετικό, το οποίο ο καθένας από το δικό του πόστο το υπηρετούμε με ιδιαίτερο ζήλο. Γι’ αυτό λοιπόν ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ τον σεβασμό, όπως απλόχερα τον χαρίζουμε σε όλους!

Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα Μασάρων”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments