Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Αστέρας Μασ.: “Εργαζόμαστε για να είναι όλα έτοιμα”

Αστέρας Μασ.: “Εργαζόμαστε για να είναι όλα έτοιμα”

0
Dodekanisos

Αποφασισμένοι να ξεκινήσουν κανονικά την προετοιμασία τους είναι στον Αστέρα Μασσάρων όπως τονίζουν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα και το πρόγραμμα των φιλικών τους αγώνων. Αναλυτικά:

“Παρά τις δυσκολίες, λόγω της υγειονομικής κρίσης που βιώνουν όλοι οι συνάνθρωποι μας, οφείλουμε όλοι να δουλεύουμε καθημερινά, προκειμένου να συνεχίσουμε την ζωή μας πάντα με ασφάλεια. Άπαντες στον σύλλογο μας, εργάζονται και σκέφτονται καθημερινά μ’ αυτόν τον γνώμονα.

Η πλευρά της διοίκησης εργάζεται πυρετωδώς, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για την έναρξη της προετοιμασίας. Το πρωτόκολλο θα τηρηθεί κατά γράμμα, αφού σημαντικότερο όλων είναι η ασφάλεια όλων μας . Παράλληλα, ο Άρης Μιχαηλίδης μαζί με τον Υπεύθυνο του Αγωνιστικού Τμήματος – Γενικό Αρχηγό της ομάδας Γιώργο Μουσακίνια, με μεθοδικότητα ενώνουν ένα – ένα τα κομμάτια του “παζλ”, έχοντας ως στόχο, την ολοένα καλύτερη δυνατή λειτουργία του εγχειρήματος του συλλόγου μας.

Σ’ αυτό το σημείο, θα θέλαμε να ανακοινώσουμε τα φιλικά της ομάδος, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο. Οι έδρες των αγώνων θα οριστούν λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή τους, σε συνεννόηση με τις άλλες ομάδες.
Ειδικότερα:
Σάββατο 12/09/2020 με Αθλέτικο Αφάντου
Σάββατο 19/09/2020 με Διγενή Κοσκινού
Τετάρτη 23/09/2020 με Ευαγόρα
Τετάρτη 30/09/2020 με Ηρακλή Λάρδου
Τετάρτη 07/10/2020 με Άγιο Γεώργιο Μαλώνας
Σάββατο 10/10/2020 με τους νέους του Ιάλυσου
Τετάρτη 14/10/2020 με Ηρακλή Λάρδου”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments