Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ασταμάτητος ο Ιάλυσος

Ασταμάτητος ο Ιάλυσος

0
4
Dodekanisos
Καταιγιστικός ο Ιαλυσός και στα δυο ημίχρονα διέλυσε με 6 – 1 την ομάδα του Ηρακλή Λάρδου, σκορ που δεν θα ήταν υπερβολή αν πούμε ότι θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, κάτι που δεν επέτρεψε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Καλανδράνης που πραγματοποίησε πολλές σωτήριες επεμβάσεις.

Στο 3’ λεπτό ο Σταυλάς πραγματοποίησε ένα γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή το οποίο πέρασε λίγο δίπλα από τη συμβολή των δοκαριών του Καλανδράνη. Στο 5’ ο Σπάρταλης μπήκε μέσα στην περιοχή από τα δεξιά γύρισε την μπάλα στο Αλή Ογλού ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 1 – 0. Δυο λεπτά αργότερα στο 7’ ο Χαρίτος Ε. μπήκε μέσα στην περιοχή (με υποψία επιθετικού φάουλ) και με ψύχραιμο πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσια κάνοντας το 1 – 1. Στο 9’ ο Κρομμύδας πραγματοποίησε σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του Ηρακλή Λάρδου. Στο 15’ ο Σταυλάς εξαπέλυσε ένα κεραυνό έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Καλανδράνη. Προσπάθησε να απαντήσουν οι φιλοξενούμενοι αλλά το συρτό σουτ του Σάββενα έξω από την περιοχή σταμάτησε ο Κεφάλας. Στο 18’ ο Παφιάκης έκανε την κάθετη στο Σπάρταλη ο οποίος πλάσαρε, απέκρουσε ο Καλανδράνης και στη συνέχεια της φάσης ο Αλή Ογλού έκανε το 3 – 1. Ένα λεπτό αργότερα ο Αξιώτης σούταρε και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Στο 28’ ο Ιάλυσος βγήκε στην κόντρα με τον Παφιάκη να κάνει την σέντρα από τα δεξιά, ο Αλή Ογλού έκανε την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Καλανδράνη. Στο 33’ ο Παφιάκης που ήταν σε τρομερή μέρα έβγαλε ωραία κάθετη μπαλιά στο Κρομμύδα που έκανε το πλασέ, απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ηρακλή προς στιγμή στη συνέχεια ο Αξιώτης έκανε την σέντρα από αριστερά και η κεφαλιά του Αλή Ογλού πέρασε λίγο άουτ. Στο 39’ ο Αξιώτης σέντραρε από τα αριστερά και με καταπληκτικό πλάσε στην κίνηση ο Σπάρταλης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4 – 1. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Σάββενας σε απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα να περάσει λίγο πάνω από τη συμβολή των δοκών του Κεφάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιάλυσος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 53’ ο Παφιάκης έκανε τη σέντρα με τον Σπάρταλη να κάνει την κεφαλιά και τον Στεργιόπουλο στην πρώτη του επαφή με την μπάλα να κάνει το 5 – 1. Στο 57’ το σουτ του Παφιάκη έδιωξε ο Καλανδράνης. Στο 63’ ο Σπάρταλης έδωσε την μπάλα στον Παφιάκη ο πραγματοποίησε ένα εκπληκτικό σουτ, αλλά με εντυπωσιακή εκτίναξη έδιωξε την μπάλα ο τερματοφύλακας του Ηρακλή Λάρδου. Στο 64’ ο Παφιάκης εκτέλεσε κόρνερ με τον Φωτεινή να πιάνει την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά και τον Καλανδράνης να μπλοκάρει την μπάλα. Στο 66΄μετά από κάθετη πάσα του Κώτσου το διαγώνιο σουτ του Χαρίτου πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 68’ ο Καλανδράνης μπλόκαρε το ψηλοκρεμαστό σουτ του Μαλλιάκα. Στο 73’ ο Παφιάκης έβγαλε ωραία κάθετη μπαλιά στον Σπάρταλη ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 6 – 1. Στο 78’ ο Γαϊτάνος από τα δεξιά έβγαλε κάθετη μπαλιά στο Σπάρταλη ο οποίος σέντραρε με την μια στον Στεργιόπουλο ο οποίος δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε με το κεφάλι και την απέκρουσε ο Καλανδράνης. Τελευταία φάση του αγώνα ήταν στο 85’ για τους φιλοξενούμενους, όταν σε σέντρα του Χαρίτου ο Σάββενας έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περάνει λίγο άουτ.

Διαιτητής την αναμέτρησης ήταν ο Πατσιόπουλος με βοηθούς τους Μπερδεμπέ και Στέργο Γιακουμάκη.

Ιάλυσος (Μαντικός): Κεφάλας, Σαχίνης, Αξιώτης, Φωτεινής, Πιτσουρδάκης, Κρομμύδας (46’ Γαϊτάνος), Παφιάκης, Σπάρταλης, Σταυλάς (53’ Στεργιόπουλος), Αλή Ογλού, Χ’’μιχαήλ (46’ Μαλλιάκας)

Ηρακλής Λάρδου (Σάββενας): Καλανδράνης, Παπαϊωάννου, Ντόστι, Διακοβασιλείου, Χαρικιόπουλος, Χατζημιχαήλ, Κώτσος, Σάββενας, Χαρίτος Ε, Ταγκάεβ, Καφάλας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments