Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ασταμάτητος ο Διαγόρας!

Ασταμάτητος ο Διαγόρας!

0
diagoras endekada
Dodekanisos

Ακόμα μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Διαγόρας καθώς επικράτησε με 2-0 του ΑΕΡΑ εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Στο πρώτο ημιχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν την απόλυτη υπεροχή στο ματς έχοντας μάλιστα και δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος που έληξε χωρίς σκορ. Στο 9΄ ο Αθανασίου Π. σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ ο Αθανασίου Α. βρήκε εκ νέου το δοκάρι.
Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε με τον Διαγόρα να έχει και πάλι την υπεροχή. Στο 64΄ κατάφερε να πάρει «κεφάλι» στο σκορ σε μια περίεργη φάση όπου οι γηπεδούχοι «φωνάζουν» διότι οι «κυανέρυθρη» δεν τήρησαν τον άτυπο νόμο του fair play με τον Κιοσέογλου να σκοράρει σε άδειο τέρμα. Στα επόμενα λεπτά υπήρξε ολιγόλεπτή διακοπή. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν ωστόσο ο Διαγόρας «κλείδωσε» την υπόθεση νίκη στο 89΄ με το γκολ του Γεωργαλλή.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Ατσικνούδας, (Ορφανός, Καλκαβούρας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΡΑ: Καλανδράνης, Μαλλιάκας (66΄ λ.τρ. Τρουμπούνας), Ροκάι, Δανάς, Παπαβασιλείου, Γαργάλης, Πλύγκος (82΄ Νικολής), Μπαράι, Στεφανής, Φιλιππάκος (77΄ Δραγάτης), Γιαννακάκης.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ:Δαρζέντας, Καλημέρης, Παπαδημήτρης, Πεταυράκης, Χειμωνέττος, Κιοσέογλου, Αθανασίου Π., Αθανασίου Α., Μαρίνου (67΄ Μαθιός) , Τσαγκάρης (55΄ Χατζηκοσμάς), Γεωργαλλής (91΄ Πομπού)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments