Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ασταμάτητος ο Απόλλωνας Κ.

Ασταμάτητος ο Απόλλωνας Κ.

0
damagitos apollon
Dodekanisos

Συνεχίζει το νικηφόρο σερί του ο Απόλλωνας Καλυθιών ο οποίος επικράτησε και του Δαμάγητου με 3-0 στο γήπεδο Κοσκινού στο παιχνίδι που έκλεισε την «αυλαία» του Β’ ομίλου της Β’ κατηγορίας. Οι Καλυθενοί δεν ήταν καλοί στο πρώτο μέρος το οποίο και τελείωσε ισόπαλο χωρίς τέρματα αλλά πάτησαν «γκάζι» στην επανάληψη δείχνοντας την ανωτερότητα τους. Ο Δαμάγητος στεκόταν καλά ειδικά στο πρώτο μέρος και μάλιστα έχασε σπουδαία ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ, στο 38’ του αγώνα όταν ο Καραγιάννης βρέθηκε απέναντι από τον Ροδίτη αλλά δεν κατάφερε να τον «κρεμάσει».
Στην επανάληψη οι Απολλωνιστές κατάφεραν πολύ νωρίς να ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα στο 50’ ο Σαπαλίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Στεργενάκη (0-1). Ο πολύπειρος Μαυρομούστακος πήρε την σκυτάλη στο σκοράρισμα και στο 61’ εκμεταλλευόμενος αδράνεια της αμυντικής γραμμής του Δαμάσγητου «έγραψε» με σουτ το 0-2 για την ομάδα του. Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 66’ του αγώνα με σουτ του Καντιμοίρη. Στα λεπτά που απέμεναν δεν σημειώθηκε κάτι το σημαντικό και έτσι οι Καλυθενοί πέτυχαν ένα ακόμη «τρίποντο» συνεχίζοντας να οδηγούν την βαθμολογική «κούρσα». Να σημειωθεί ότι το ματς διεκόπη για είκοσι λεπτά λόγω τραυματισμού του πρώτου βοηθού που αντικαταστάθηκε.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Δουλγέρης που είχε για βοηθούς τον Σπάρταλη και τον Αχιολά.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Στεργενακης, Μπιλιάς Α., Συράκος, Πηδιάκης (83’ Ντελλάκης), Μπιλιάς Φ., Κυριακάκης, Μάχλης, Ατσίδης, Γρηγοριάδης, Καραγιάννης (63’ Αρφαράς), Χωρίτης (67’ λ.τ. Κεφάλας)
ΑΠΟΛΛΩΝ Κ.: Ροδίτης, Τσίττας, Σαπαλίδης, Κυρίτσης, Νικολός, Αιντενίζ (63’Γίδαρης), Μαυρομούστακος, Καντιμοίρης (79’ Κούρτι), Ζουρούδης, Σπαχίου, Σαράντης (74’Σταυρής)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments