Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ασταμάτητοι οι Παίδες του Διαγόρα!

Ασταμάτητοι οι Παίδες του Διαγόρα!

0
diagoras paidies oloi
Dodekanisos

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η παιδική ομάδα του Διαγόρα, η οποία στο πλάισιο της 3ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης, επικράτησε με 3 – 1 του Αρένα. Το παιχνίδι έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο “Καλλιπάτειρα” και τα παιδιά του “γηραιού” ήταν καλύτερα σχεδόν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Μόνο προς το τέλος, οι τυπικά γηπεδούχοι προσπάθησαν να κάνουν κάτι όταν μείωσαν το σκορ σε 2 – 1 , χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Σύντομα ο Διαγόρας πέτυχε και τρίτο τέρμα και “καθάρισε” τον αγώνα.
Με δυο γκολ του Καραμούζη ο “γηραιός” προηγήθηκε με 2 – 0 ενώ λίγο πριν από το φινάλε το Αρένα μείωσε το σκορ με ψηλοκραμαστό πλασέ του Πανηγύρη (2 – 1). Το τελικό 3 – 1 διαμόιρφωσε ο Πότσης όμως ο οποίος σούταρε, η μπάλα κόντραρε, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα.
Διαιτήτευσε η Φιλιππάκου (Τάσης, Αλεξίου)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΕΝΑ: PETYOV, Ικονόμι, Λεσιώβας, Οικονόμου, Τσιμέτας, Ούγιανικ. Μπουρνέλης, Πανηγύρης, Χατζηστεφανής, Ρουτζιέρης, Αυγουστάκης (Έπαιξαν και οι Ζαγρής, Κωνσταντινίδης, Κώστας, Φουκαράς, Κουλλόλλι. Παπαπαύλου και Γεωργατζιάς)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Καβουνίδης, Πετράς KOXKA, Πότσης, Βιρβίλλης, ZHELEV, Κρητικός, Κωστάκης, Κοντός, Καραμούζης, Τυπάλδος (Έπαιξαν και οι Νικολού, Στεργιάδης, Σάββενας, Χατζηνικόλας, Σαράντης, Αλεξανδρίδης, Τσακίρης)

Φωτογραφία: Τα παιδιά του Διαγόρα πανηγυρίζουν ένα από τα τρια γκολ που έβαλαν σε βάρος του Αρένα. Σε λίγο το news12 θα δημοσιεύσει και άλλες φωτογραφίες από την αναμέτρηση όπως και από αυτή της Ρόδου με τον Ευκλή Σορωνής.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments