Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Ασταμάτητο το Ροδίων Άθλησις

Ασταμάτητο το Ροδίων Άθλησις

0
telxinida rodion andres
Dodekanisos

Διατήρησε το αήττητο του το Ροδίων Άθλησις στο τοπικό ανδρικό πρωτάθλημα του βόλεϊ. Στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου, κέρδισε σήμερα το βράδυ στο Βενετόκλειο κλειστό γυμναστήριο την Τελχινίδα με 3 – 0 σετ και απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι δίκαια είναι το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα. Η επικράτηση για τους φιλοξενούμενους ήταν άνετη όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Η Τελχινίδα το πάλεψε και σε κάποια σημεία μπόρεσε να είναι κοντά στο σκορ αλλά πάντα κάτι γινόταν και οι φιλοξενούμενοι …πατούσαν το γκάζι και «καθάριζαν» τα σετ. Οι γηπεδούχου δεν ήταν καλή επιθετικά ενώ υπέπεσαν και σε ορισμένα παιδαριώδη λάθη σε κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης. Το Ροδίων έπαιξε πιο ψύχραιμα και με γνώμονα και την εμπειρία κατάφερε να πανηγυρίσει άλλη μια νίκη.
Τα σετ του αγώνα: 18 – 25 (17’), 15 – 25 (17’), 20 – 25 (20’)
Διαιτήτευσαν οι κ. Σ. Σταματίου και Ν. Χατζησταυρίδης (Ν. Κρίτσα)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΤΕΛΧΙΝΙΔΑ (Τσιντομηνάς) Ορμενάϊ Γκ., Σίμου Ντ., Σταυλάς Ρ., Χατζηγεωργίου Γ., Χειμωνέττος Κ., Χαρισίδης Στ., Χαριστής Στ., Γιώτης Δημ., Δροσάκης Στ., Παπάς Γ., Χειμωνέττος Μ.
ΡΟΔΙΩΝ (Μακρής) Μακρής Νικ., Κοτίτσας Δημ., Σκορδούλης ι., Μοσχούς Χρ., Γκένοφ Ντ., Μαυράκης Κυρ., Καλαιτζής Γ., Μπαρδής Βας., Κοκολάκης Μ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments