Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ασπίδα Σαλ, – Κλεάνθης 2 – 4

Ασπίδα Σαλ, – Κλεάνθης 2 – 4

0
kleanthis kolossos2
Dodekanisos

Νικηφόρα πέρασε από τη Σάλακο ο Κλεάνθης Παραδεισίου ο οποίος επικράτησε της τοπικής Ασπίδας με 4 – 2 σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου. Η Ασπίδα μπόρεσε να κοντράρει περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι «άνοιξαν» το σκορ (0 – 1) με ένα γκολ του Κώστα Καλημέρη, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με ένα καταπληκτικό γκολ του ίκαρου Τριπολίτη (1 – 1). Ο ίδιος παίκτης με πέναλτι έκανε το 2 – 1 όμως ο Γιάννης Καλημέρης με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι και πάλι στα ίσα (2 – 2). Πριν τελειώσει το ημίχρονο ο Χατζησάββας έδωσε το προβάδισμα στον Κλεάνθη (2 – 3) και το τελικό 2 – 4 διαμόρφωσε ο Κορκίδας.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΠΙΔΑ: Γκίκας, Χατζηκυριάκος, Λαγός, Καραβόλιας, Τριανταφύλλου, Μούτου, Καραγιάννης, Λαθούρης, Πολυχρόνης, Τριπολίτης, Σεβδαλής (Έπαιξαν και οι Παπαθεοδώρου, Πεταυράκης, Φιόλας, Νίκος Μάχλης και Καϊμαξής)
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Χειμωνέττος, Κρομμύδας, Κορκίδας, Γιάννης Καλημέρης, Καρίκης, Γιαννίκος, Ατσίδης, Χατζησάββας, Παπακωνσταντίνου, Κώστας Καλημέρης, Μήτου (Έπαιξαν και οι Χατζηρήγας, Γρηγοριάδης, Κεβάνι, Σαπαλίδης, Σορωνιάτης και Φερετζέλης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments