Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ασπίδα Σαλ. – ΑΣ Χάλκης 2 – 3 (pics)

Ασπίδα Σαλ. – ΑΣ Χάλκης 2 – 3 (pics)

0
3
Dodekanisos

Χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έβγαλαν οι προπονητές της Ασπίδας Σαλάκου και του ΑΣ Χάλκης στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα. Το παιχνίδι τελείωσε με σκορ 2 – 3 υπέρ του ΑΣ Χάλκης μετά από ένα μοιρασμένο παιχνίδι στην μεγαλύτερη του διάρκεια. Και οι δυο ομάδες έχουν ακόμα πολύ δρόμο για να φθάσουν σε ένα επιθυμητό επίπεδο ενόψει της συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Το σκορ άνοιξε στο 20’ η Ασπίδα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λαθούρη (1 – 0. Το πέναλτι κέρδισε ο Μ. Μάχλης. Οκτώ λεπτά αργότερα (στο 28’), ο Μάχλης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2 – 0 αλλά στο 51’ ο Ντούπης με τον ίδιο τρόπο μείωσε σε 2 – 1. Στο 62’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ψαράς από κοντά έκανε το 2 – 2 και λίγο αργότερα ο Ντούπης διαμόρφωσε το τελικό 2 – 3.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΠΙΔΑ: Εγγλέζος, Χατζηκυριάκος, Γιουτζεσόϊ, Καραβόλιας, Τριανταφύλλου, Λαγός, Μ. Μάχλης, Ν. Μάχλης, Μούτου, Ζερβός, Λαθούρηες (Έπαιξαν και οι Παπαθεοδώρου, Τασόπουλος, Καϊμακτσής, Τσιμπούκας, Τριπολίτης, Παπαθεοδώρου)
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Ντάνι, Κωστίδης, Ψαράς, Χειμωνέττος, Βασιλείου, Ντούπης, Καβουκλής, Κανάκης, Μπιζάτης, Παπαλαζάρου, Παπαστεργής (Έπαιξαν και οι Πανούσης, Χατζησάββας, Διαμαντάκης, Ταμπάκ, Τσιλίκας και Μπουντούρης).

 

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/a_katigoria/xalki_aspida/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments