Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Ασφαλτόστρωση στον δρόμο Κατταβιά – Βρουλιά

Ασφαλτόστρωση στον δρόμο Κατταβιά – Βρουλιά

0
Dodekanisos

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ασφαλτοστρώνει τον δρόμο που συνδέει τη Επαρχιακή Οδό  Κατταβιάς – Πρασονήσι με τη Βρουλιά

Στην ασφαλτόστρωση της οδού που συνδέει την Επαρχιακή Οδό Κατταβιάς – Πρασονήσι με τη Βρουλιά, προχωρά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μετά και την σύμβαση διαβαθμιδικής συνεργασίας που υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος και ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, με την οποία ο Δήμος Ρόδου εκχωρεί στην Περιφέρεια την αρμοδιότητα υλοποίησης του έργου.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 198.000 ευρώ και θα κατασκευαστεί με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Οι εργασίες αφορούν στην κατασκευή τάπητα κυκλοφορίας στον υφιστάμενο δρόμο από το τέλος της Οδού Κατταβιάς – Πρασονήσι και στρίβοντας δεξιά προς Βρουλιά, κατά μήκος όλου του δρόμου και για απόσταση 550 μ. Προβλέπονται επίσης η κατασκευή τάφρου απορροής των ομβρίων υδάτων, διαγράμμιση σε όλο το μήκος της οδού, η τοποθέτηση τριγωνικών πινακίδων επικίνδυνων θέσεων, κυκλικών ρυθμιστικών πινακίδων και στηθαίων ασφαλείας, καθώς και η ασφαλτόστρωση της πλατείας, εμβαδού 2.000 τμ, όπου οδηγεί ο δρόμος στη Βρουλιά.

Όλες οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τη μελέτη που θεωρήθηκε από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments