Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου ΑΣ Χάλκης: Συνεχίζει την ανοδική πορεία

ΑΣ Χάλκης: Συνεχίζει την ανοδική πορεία

0
xalki_endekada
Dodekanisos

Την επαφή της με τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα διατήρησε ο Αθλητικός Σύλλογος της Χάλκης ο οποίος κέρδισε με 2 – 1 την ΑΕ Κατταβιάς στο Ενωσιακό γήπεδο στο «Καλλιπάτειρα». Σε γενικές γραμμές, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους με εξαίρεση ίσως το διάστημα από το 15’ έως και το 45’ όπου οι «κιτρινόμαυροι» έδειχναν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να ελέγχουν τον αγώνα. Στο 16’ ο Κάργας με διπλή προσπάθεια έστειλε με σουτ τη μπάλα στα δίχτυα (σούταρε σε πρώτο χρόνο αλλά ο Μάλτας απόκρουσε) για να κάνει το 0 – 1. Στο 32’ ο Κουλιμπαλί με κοντινή κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1) αλλά στο 49’ ο Ντούπης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1 – 2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Λευτέρης Χαρισμανίδης και «βοηθοί» του ήταν ο Καρκαλιανίδης και η Λάμπρου. Στο 77’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπουμπουλάκης των γηπεδούχων. Στο 19΄ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι διαμαρτυρόμενοι ότι η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Ιντρίσσα μετά από κεφαλιά του Παπαλαζάρου.
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Μάλτας, Κυπριώτης (51΄Κουμπιάδης), Καρασάββας (55΄Μερκούρης), Μπουμπουλάκης, Ιντρίσσα, Μυλωνάς, Μακριάς (75΄ Τσιώμος), Τσακμακίδης, Βλασακίδης, Κουλιμπαλί, Καρπάτσης.
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ:Φραγκάκης, Κωστίδης, Χατζηομέρ (67΄Παπαστεργής), Χατζημιχαήλ, Σπύρου, Μερκάϊ (75′ Ψαράς), Μπιζάτης, Ντούπης, Τσιμπιζίδης, Κάργας, Παπαλαζάρου (80΄Πανούσης).

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments