Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου «Ας σταματήσουν οι συκοφαντίες!»

«Ας σταματήσουν οι συκοφαντίες!»

1
2
Dodekanisos

Τοποθέτηση με αφορμή την πρόσφατη επιστολή της προηγούμενης διοίκησης του Ροδιακού, έκανε μέσω ανακοίνωσης του ο νέος πρόεδρος του συλλόγου κ. Σταύρος Κατσαράς. Το πλήρες κείμενο, αναφέρει τα ακόλουθα:
«Σε απάντηση της επιστολής του κυρίου από την προηγούμενη διοίκηση του Ροδιακού θα ήθελα να πω ότι πριν μιλήσουν θα έπρεπε πρώτα να σκεφτούν το κακό που έχουν κάνει στο σωματείο τον καιρό της θητείας τους. Ας μας πουν οι κύριοι γιατί δεν έκαναν απολογισμό τις δυο τελευταίες χρονιές. Ας μας πουν αν έχουν δώσει χρήματα στον προπονητή κ. Σφυρίου και πόσα ήταν αυτά. Ο κ. Σφυρίου μέχρι και την συνδρομή του στην ομάδα πλήρωνε. Όλες οι μεταγραφές που έγιναν πότε θα πληρωθούν και τι αποτελέσματα είχαν. Δυστυχώς όλοι ξέρουμε το τελικό αποτέλεσμα που ήταν ο Ροδιακός να πέσει στην Γ’ Κατηγορία.
Όσο για την αναφορά τους στα αποδυτήρια και στο αθλητικό υλικό θα ήθελα να τους ενημερώσω ότι η ομάδα ουδέποτε είχε πρόβλημα. Είναι καιρός να σταματήσουν τις συκοφαντίες και να παραδεχθούν ότι δεν άξιζε να είναι παράγοντες αυτού του σωματίου. Ο Ροδιακός είναι μεγάλος σύλλογος και δεν έχει ανάγκη από τέτοιους παράγοντες. Ας μην ασχοληθούν λοιπόν ξανά γιατί δεν έχουν ιδέα και μόνο κακό μπορούν να κάνουν στον σύλλογο.
Τον Ροδιακό εμείς τον θέλουμε αγνό με σωστούς αθλητές που σέβονται το άθλημα και τους παράγοντες».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
popi gelio
popi gelio
7 years ago

Χα χα χα ποιος μιλαει!!!!έφυγες νύχτα από τον διαγορα,τρεχεις στα δικαστήρια και μαυριζεις τον ΙΣΤΟΡΙΚΌ και δίνεις μαθήματα ηθους??βρε ουστ.γκρανκασα.