Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα ΑΣ Ρόδος: Μια ωραία συνάντηση του Εφηβικού (pics)

ΑΣ Ρόδος: Μια ωραία συνάντηση του Εφηβικού (pics)

2
3
Dodekanisos

Μια πολύ όμορφη συνεύρεση οργάνωσαν οι υπεύθυνοι του Εφηβικού τμήματος του ΑΣ Ρόδος. Πραγματοποιήθηκε στο πολύ όμορφο kafe retro (κοντά στην Εφορία) που είναι ιδιοκτησίας του προέδρου του Ευαγόρα (που αποτελεί θυγατρική του ΑΣ Ρόδος) Νίκου Φιλίππου. Οι παίκτες του Εφηβικού πρωταθλήματος είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μεταξύ τους για διάφορα θέματα και φυσικά να περάσουν εποικοδομητικά για τουλάχιστον δυο ώρες. Το news12 σας δίνει την ευκαιρία να πάρετε και εσείς μια γεύση μέσω μερικώς όμορφων φωτογραφιών.

 

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2014_2015/varius/rodos_efiviko/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bravo
bravo
9 years ago

μπραβο στην διοικηση γιατι τα παιδια μας ουτε αποδυτηρια εχουν,ουτε γραφεια-λεσχη εχουν.επιτελους ενιωσαν λιγο ομαδα.ασ φτιαξουν πρωτα αυτα και μετα πρωταθλημα και γ εθνικη.ευχαριστω.

PALIOS
PALIOS
9 years ago

Δυστυχώς η ομάδα η οποία έχει την μεγαλύτερη αγωνιστική ιστορία στη Δωδεκάνησο στερείται στέγης .Οι εκάστοτε διοικήσεις δεν εκμεταλεύθηκαν ευκαιρίες ώστε η ομάδα να αποκτήσει γραφεία , αποδυτήρια για τις υποδομές και διαχρονικά να υπάρχει μια εστία συσπείρωσης των φίλων της και των γονιών των αθλητών.Έτσι θα αποτελεί μια ενωμένη οικογένεια την οποία δύσκολα θα μπορεί να βλάψει ο οποιοδήποτε….