Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική ΑΣ Ρόδος: “Είμαστε περήφανοι!”

ΑΣ Ρόδος: “Είμαστε περήφανοι!”

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή τη νέα νίκη, αυτή τη φορά εκτός έδρας απέναντι στον ΑΟ Υπάτου, εξέδωσε η διοίκηση της Ρόδου. Το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

“Με την ολοκλήρωση της αποστολής και της ευρείας νίκης της ομάδας μας επί του ως πρόσφατα μνηστήρα ΑΟ Υπάτου, θα θέλαμε να τονίσουμε τα εξής:
Η ΡΟΔΟΣ είναι μια οντότητα που εκπροσωπεί κατά βάση το Ροδιακό ποδόσφαιρο. Άλλωστε είναι η ομάδα που δεν χρησιμοποιεί γεωγραφικό προσδιοριστικό του ονόματος της, αφού είναι η Ρόδος από τη Ρόδο, η ομάδα της Ρόδου! Αυτή την ομάδα αποφασίσαμε να την πάμε ψηλά. Για τον τόπο και για το ποδόσφαιρο του τόπου. Για την ιστορία της ίδιας της ομάδας μας…
Η νίκη επί του ΑΟ Υπάτου ανέδειξε τις αξίες και το σύνολο που φέτος πρωταγωνιστεί: Για πρώτη φορά σε εθνικά πρωταθλήματα η ΡΟΔΟΣ είναι πρώτη με μεγάλη διάρκεια, με διαφορά βαθμών από δεύτερες και όπου παίζει, προσδιορίζει την γεωγραφία και την περηφάνια μας. Αυτή την περηφάνια των Ροδιτών θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας. Σας καλούμε από τώρα να κρατήσετε υπενθύμιση για να είστε μαζί μας στον επόμενο αγώνα στο γήπεδο μας.
Με κάποιο τρόπο θα πρέπει να δείξουμε τη συμμετοχή ΟΛΩΝ στο λαμπερό νέο ταξίδι, ο καλύτερος είναι με την συμμετοχή σας.

Με την ευκαιρία, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του ΑΟ Υπάτου για τη φιλοξενία στο γήπεδο των Θηβών. Όσα κι αν θέλησαν τρίτοι να μας βάλουν ανάμεσα μας, το ποδόσφαιρο δεν παίζεται παρά στα γήπεδα που είναι ο καθρέφτης. Στο γήπεδο των Θηβών όλα ξεκαθάρισαν…”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments