Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Ας μην παίξουμε για ένα χρόνο!”

“Ας μην παίξουμε για ένα χρόνο!”

0
Dodekanisos

Ακόμα μια ριζοσπαστική άποψη σχετικά με την επόμενη ημέρα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο κατέθεσε ο προπονητής του Ηρακλή Μαριτσών Γιώργος Σάββενας. Μιλώντας στη σημερινή “Αθλητική Ροδιακή” είπε τα εξής:
«Προσωπικά είμαι πολύ απαισιόδοξος και δεν βλέπω φως. Διερωτώμαι πως θα μπορέσουν οι ερασιτεχνικές ομάδες να καλύψουν τα έξοδα τους. Είναι ξεκάθαρο ότι στηρίζονται στις χορηγίες οι οποίες πλέον δεν θα υπάρχουν. Πώς να υπάρξουν από τη στιγμή που όλοι οι επιχειρηματίες έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από την πανδημία του κορωνοϊού. Ακόμα και εθελοντισμό να κάνει κάποιος σε μια ομάδα προϋποθέτει πολλά χρήματα. Πρέπει να βρεθούν 15.000 ή 20.000 ευρώ για ένα σωματείο χωριού για να μπορέσει να καλύψει τα λειτουργικά έξοδα. Χωρίς χορηγίες, πανηγύρια και εκδηλώσεις μπορεί να μου πει κάποιος πως θα βγουν αυτά τα χρήματα;».
Ο νεαρός τεχνικός πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Ακόμα και να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι αποκαρδιωτική. Και αυτό διότι τα σωματεία θα αρχίσουν να σταματάνε και να αποχωρούν. Οπότε είναι κάτι που δεν έχει ουσία. Κατά τα γνώμη μου, τα πρωταθλήματα τη νέα χρονιά δεν θα πρέπει να ξεκινήσουν καθόλου. Θα πρέπει για ένα χρόνο να κατεβάσουμε ρολά. Να μην παίξουμε. Και τι έγινε; Είναι τόσο τραγικό; Μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Είναι κατά τη γνώμη μου η καλύτερη λύση. Εκτός αν η ΕΠΣΔ καταφέρει και καλύψει τα έξοδα των ομάδων. Μετακινήσεις, διαιτησίες, γιατρούς. Τότε είναι κάτι άλλο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments