Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου ΑΣ Ιππότες: Έκκληση να μείνει ανοιχτό το σχολείο της Παλιά Πόλης

ΑΣ Ιππότες: Έκκληση να μείνει ανοιχτό το σχολείο της Παλιά Πόλης

0
ippotes logo
Dodekanisos

Από τους Α. Σ. Ιπποτες Μεσαιωνικής πόλης Ροδου πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Ο Α. Σ. Ιπποτες Μεσαιωνικής πόλης Ρόδου θα ήθελε να κάνει έκκληση σε κάθε παλιοπολίτη που αγαπάει την συνοικία του να γίνει αρωγός στην προσπάθεια μας να κρατήσουμε το  δημοτικό σχολείο μας ανοιχτό χωρίς να υπολειτουργεί. Σε αυτό το σχολείο μεγάλωσαν πολλές γενιές με άξιους και επιφανείς πολίτες της κοινωνίας μας.

Θα θέλαμε να κάνουμε έκκληση στους μόνιμους κατοίκους να μην γυρνάνε την πλάτη στο σχολείο μας και φέρουν τα παιδιά τους στην συνοικία που ανήκουν , θα θέλαμε απ την δημοτική αρχή να στηρίξει τις απόψεις μας και να συμμετέχει στην προσπάθεια μας. Σύμφωνα  με δηλώσεις της δημοτικής αρχής στο σχολείο μας θα γίνει ανακαίνιση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία.

Επίσης θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε εδώ και 2 τουλάχιστον χρόνια στο σχολείο μας παρέχετε πρωινό( τοστ ,χυμός και φρούτο) έπειτα από συντονισμένες κινήσεις ανθρώπων που θέλουν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια . Εμείς αυτό που ζητάμε είναι να καταλάβουν όλοι ότι το σχολείο μας δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τα υπόλοιπα.

Η Παλιά πολη παίρνει ζωή τον χειμώνα απ τα παιδιά του σχολειου μας και αυτό πρέπει μα είναι οδηγός μας. Γι αυτό απευθυνόμαστε σε κάθε αρμόδιο όργανο( βουλευτές , Δήμαρχο ,δευτεροβάθμια) και κάθε συμπολίτη μας που βρίσκεται στην συνοικία μας να στηρίξει την προσπάθεια μας. Ένα σχολείο κόσμημα που απασχολούσε περίπου 150 παιδιά έχει μείνει με 30 στο σύνολο”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments