Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική “Ας ενωθούμε για το περιφερειακό”

“Ας ενωθούμε για το περιφερειακό”

3
psellas2
Dodekanisos
To θέμα της συμμετοχής τους στο περιφερειακό πρωτάθλημα καλεί να συζητήσουν Ο Χρυσόστομος Ψέλλας όλα τα μέλη του Α.Σ. Ρόδος καθώς και όλους τους φίλους της ομάδος . Συγκεκριμένα:

Ο Α.Σ. Ρόδος καλεί τα μέλη και τους φίλους της ομάδας σε γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 29 Αυγούστου και ώρα 8μ.μ,.στα γραφεία του συλλόγου Αλέκου Παναγούλη 41 με θέματα
1) Δήλωση συμμετοχής της ομάδας στη Δ΄ Εθνική κατηγορία
2) Εκλογή νέου Δ.Σ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
alex
alex
12 years ago

Επιτέλους αναρωτιέμαι εάν τελικά υπάρχει τρόπος να σωθεί η ΡΟΔΟΣ τόσοι επιχειρηματίες τα οικονομούν από την ΡΟΔΟ κανείς δεν συγκινειται ,καλά οι πολιτικοί μας είναι γνωστό ότι αδιαφορούν για πολύ πιο σοβαρά θέματα με την ομάδα θα κάτσουν να σκασουν.Το ότι τελικά θα διαλυθεί η ομάδα του νησιού και θα γίνουμε παγκόσμιος ρεζίλη το αντιλαμβάνεται κάποιος έστω και την τελευταία στιγμή .Το ότι πολλές ομάδες είχαν μεγαλύτερα προβλήματα και κατάφεραν με την ένταξη τους σε διάφορα αρθρα..π.χ. 44-99 να ΣΩΘΟΥΝ [ούτε αυτό δεν μπορούμε …] Τόσο πολλή νοιάζονται όλοι σε τούτη την πόλη ΠΟΥ ΜΑΣ έχουνε λύση όλα τα άλλα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ … και αδιαφορούνε για την ομάδα του ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ..
Αλήθεια που είναι όλοι οι διατελέσαντες πρόεδροι σύμβουλοι ποδοσφαιριστές δήμαρχοι βουλευτές πολιτευτές επιχειρηματίες ..κανείς δεν συγκινειται Επιτέλους έγινε η αρχή

alex
alex
12 years ago

ΑΡΑΓΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΡΟΦ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ…Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟ Ρουφ:
Σας ενημερώνουμε ότι η προσπάθεια που γίνεται για να διατηρηθεί μάχιμη η ομάδα μας στη νέα αγωνιστική περίοδο είναι πολύ μεγάλη.

Δυστυχώς η οικονομική κρίση που βιώνουμε επιβάλλει δημιουργία πολλαπλών σημείων εσόδων. Γι΄ αυτό προτείνουμε την εφαρμογή συμμετοχής με μορφή λαϊκής βάσης, καλώντας όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδος μας ώστε να δημιουργηθεί ένας πυρήνας μελών όπου με την συνδρομή τους θα μας δώσει μια δυνατή οικονομική ώθηση.

Στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να εγγραφούν 500 μέλη τα οποία με την εγγραφή τους θα παραλαμβάνουν και ένα (1) εισιτήριο διαρκείας για όλους τους εντός έδρας αγώνες σε αριθμημένη θέση στη σκεπαστή εξέδρα. Η συνδρομή της εγγραφής είναι 150 ευρώ όπου θα μπορεί να καταβληθεί σε δύο (2) δόσεις. Επιβάλλεται η συστράτευση όλων μας

alex
alex
12 years ago

Γι΄ αυτό ζητάμε τη συμμετοχή σας – βοήθεια συμβάλλοντας και εσείς με αυτό τον τρόπο πείθοντας ίσως και κάποιους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας συγγενείς η φίλους ώστε να συνδράμουμε όλοι μαζί σε αυτή τη τόσο πολύ σημαντική προσπάθεια για να αποδείξουμε εμπράκτως τη συμμετοχή μας και την αγάπη μας για την ομάδα της καρδιάς μας.