Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα “Ας εκτιμήσουν το επίπεδό μας οι επαγγελματίες προπαγανδιστές”

“Ας εκτιμήσουν το επίπεδό μας οι επαγγελματίες προπαγανδιστές”

0
Dodekanisos

Ανοιχτή απαντητική επιστολή σε ανάρτηση του κόμματος “Έλληνες” σχετικά με την παρουσία εκπροσώπων του σε εκδήλωση των υγειονομικών κατά της υποχρεωτικότητας, απέστειλαν οι “Υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας”, αναφέροντας τα ακόλουθα:

Η επιμονή μερικών ανθρώπων να θέλουν να σταθούν με το στανιό στο πλευρό των υγειονομικών κατά της υποχρεωτικότητας, θυμίζει την εμμονή της κυβέρνησης να θέλει επιτακτικά να μας σώσει από μια ¨θανατηφόρα απειλή” χωρίς να το έχουμε ζητήσει και χωρίς να συναινούμε. Ας ειπωθεί λοιπόν για πολλοστή φορά ότι άνθρωποι οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους με βασικό γνώμονα τις δημοκρατικές αξίες και τα πανανθρώπινα ιδεώδη, προβάλλοντας αντίσταση σε ένα καθεστώς υγειονομικού ολοκληρωτισμού χιτλεροναζιστικού τύπου, ουδένα κοινό σημείο επαφής δύνανται να έχουν με πολιτικο-ιδεολογικά μορφώματα τα οποία μεταχειριζόμενα λαϊκισμούς εθνικοπατριωτικού ύφους, δεν αποτελούν στην ουσία τίποτα άλλο παρά το δεξί χέρι αυτού του συστήματος.

Καλούμε το πολιτικό σύστημα να αξιολογήσει επιτέλους δεόντως το γεγονός ότι έχει απέναντί του ανθρώπους υψηλού διανοητικού επιπέδου και κοινωνικού προφίλ και να εγκαταλείψει τις φτηνές και τόσο παρωχημένες μεθόδους διαβολής της δράσης μας. Δεν είναι απλώς ότι η αναπαραγωγή του αφηγήματος περί ψεκασμένων ακροδεξιών δεν πείθει πλέον κανέναν, είναι και ότι το πολιτικό σύστημα εκτίθεται σε όλη του τη γραφικότητα απέναντι σε αυτούς που προσπαθεί να πείσει. Ας εκτιμήσουν λοιπόν το επίπεδό μας οι επαγγελματίες προπαγανδιστές και ας μας δείξουν τι άλλο πιο εκλεπτυσμένο διαθέτουν στη φαρέτρα τους εναντίον μας. Αδημονούμε. Για λεπτομερέστερη ενημέρωση σχετικά με την τοποθέτησή μας στο πληκτικό αυτό ζήτημα παραπέμπουμε όσους δεν έχουν κουραστεί ακόμα σε παλαιότερα δελτία τύπου”.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments