Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου ΑΣ Χάλκης: “Θέλουμε να κάνουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο”

ΑΣ Χάλκης: “Θέλουμε να κάνουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο”

0
Dodekanisos

Στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας θα παίξει ο ΑΣ Χάλκης καθώς αποδέχθηκε την πρόσκληση της ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Ο σύλλογος με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα ακόλουθα:

Μετά από πρόσκληση της ΕΠΣ Δωδεκανήσου η ομάδα μας δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Με αυτό τον τρόπο η ομάδα μας μετά από 3 χρόνια θα παίξει φέτος στη δεύτερη κατηγορία του τοπικού μας πρωταθλήματος με στόχο την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου σε μια σεζόν που όπως όλα δείχνουν η Β’ κατηγορία θα κεντρίσει το ενδιαφέρον στα τοπικά δρώμενα.

Προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο Γιώργος Σαββιδάκης ο οποίος πέρυσι ανήκε στις ακαδημίες του συλλόγου.Ο έμπειρος τεχνικός ο οποίος έχει περάσει από τους πάγκους της Δόξας Ψίνθου,Κλεάνθη Παραδεισίου,Ηρακλή Μαριτσών και Νηρέα , έχει αγωνιστεί επίσης και για πολλά χρόνια ως τερματοφύλακας έχοντας εμπειρίες και από εθνικές κατηγορίες.

Η εκκίνηση της προετοιμασίας για την σεζόν 2022-23 ορίζεται την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και τα κλεισμένα φιλικά είναι :

17/9 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΜΥΛΙΑΣ 21/9 ΠANΘHPEΣ

24/9 ΔOΞA ΨYNΘOY

1/10 OΦI IΣTPIOY

Στο σημείο αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρώην προπονητή της ομάδας Γιάννη Τζουανάκη για την προσφορά του στο σύλλογο και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα. Επίσης ολοκληρώθηκε η συνεργασία μας με τον αναλυτή Παντελή Κλάδη στο οποίο επίσης ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο του και τον ευχαριστούμε για την προσφορά του.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments