Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου ΑΣ Χάλκης: «Συνεχίζουμε να δημιουργούμε!»

ΑΣ Χάλκης: «Συνεχίζουμε να δημιουργούμε!»

0
Dodekanisos

Ξεκίνησαν οι εργασίες της δεύτερης φάσης ανάπλασης του αθλητικού κέντρου «Δημήτριος Κρεμαστινός», όπως ανακοίνωσε και επίσημα η διοίκηση του ΑΣ Χάλκης. Αναλυτικά:

«Συνεχίζουμε να δημιουργούμε !
Την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2020 γράφτηκε άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του Αθλητικού Συλλόγου Χάλκης.
Το νέο μεγάλο έργο το οποίο εντάχθηκε στα έργα Δημοσίου χαρακτήρα στην Υποδράση 19.2.4.2 – Μέτρο 19.2 του ΠΑΑ 2014-2020 – Τοπικό πρόγραμμα CLLD/LEADER,
της ΑΝΔΩ με 100% χρηματοδότηση μόλις ξεκίνησε , έχει σχεδιαστεί με μεγάλη αγάπη και είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες της Ακαδημίας μας.
Στο αθλητικό κέντρο «Δημήτριος Θ. Κρεμαστινός» ξεκίνησαν οι εργασίες της δεύτερης φάσης ανάπλασής του, με γνώμονα την βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μας προς τα παιδιά, τους γονείς, τους προπονητές και όλους όσοι αποτελούν τον οργανισμό του Α.Σ. Χάλκης.
Τοποθετήθηκαν φωτοβολταϊκά ώστε το υπάρχον κτήριο των αποδυτηρίων να εξασφαλίσει την ενεργειακή του αυτονομία με περιβαλλοντική ευσυνειδησία, όπως αρμόζει σε ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών κτήριο.
Θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα έργα ανάπλασης και ολοκλήρωσης του Αθλητικού Κέντρου εντός της φετινής χρονιάς τα οποία περιλαμβάνουν την ανέγερση εξεδρών με ειδικό αναβατόριο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για ΑΜΕΑ, ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τα δημοσιογραφικά, θέσεις στάθμευσης , αίθουσα διδασκαλίας για τα παιδιά ,γυμναστήριο, αίθουσα αποθεραπείας , πολυχώρους, περιφράξη και ασφαλτόσρωση του περιβάλλοντα χώρου.
Στο πλευρό μας έχουμε και αυτή την φορά την αξιόπιστη Τεχνική Εταιρεία Δωδεκανήσου «ΕΥ ΖΗΝ».
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ Χάλκης ενωμένοι προχωρούν μαζί, οραματίζονται και πραγματοποιούν τα έργα που ίσως κάποτε να αποτελούσαν όνειρο.
Τα όνειρα είναι για τους ονειροπόλους και τα έργα για τους οραματιστές δημιουργούς και εμείς συνεχίζουμε να δημιουργούμε.
Μόνο Υπερηφάνεια για τον ΑΣ Χάλκης !!
Το Διοικητικό Συμβούλιο.
Μανωλης Συντυχακης
Ανδρέας Χίου
Φραγκάκης Δημήτριος
Ροδίτης Δημήτριος
Φραγκάκης Ευάγγελος»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments