Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Αρχίζει η προετοιμασία

Αρχίζει η προετοιμασία

0
kolossos_pao_fasi_kipello
Dodekanisos
Την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ξεκινήσει αύριο η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός. Το πρώτο ραντεβού δόθηκε στις 18:00 στο «Βενετόκλειο» , όπου ο Βασίλης Φραγκιάς και οι συνεργάτες του, θα δώσουν τις πρώτες οδηγίες στους καλαθοσφαιριστές της ομάδας μας. Ο Αθηναίος τεχνικός σήμερα το μεσημέρι θα επιστρέψει στη Ρόδο και το απόγευμα θα συναντηθεί με μέλη της διοίκησης για θέματα που αφορούν την καλύτερη λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος.
ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Οι προσπάθειες της διοίκησης της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός για τη δημιουργία μίας ισχυρής και άκρως ανταγωνιστικής ομάδας, βρίσκει ανταπόκριση από τον φίλαθλο κόσμο του νησιού. Από την πρώτη μέρα της διάθεσής των εισιτηρίων διαρκείας, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο από τους φίλους της ομάδας μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο εισιτήριο διαρκείας για την προσεχή αγωνιστική περίοδο δόθηκε στον φίλαθλο της ομάδας κ. Φιλήρατο Πάχο, ο οποίος κάθε χρόνο βρίσκεται δίπλα στην Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός. Εξάλλου, η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διαδικασία της ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2011-12. Παρακαλούνται οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας να επικοινωνήσουν μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου με τα γραφεία της ομάδας μας (Πλατεία Βρούχου, τηλ. 22410- 22261) για να κρατήσουν τις θέσεις τους στο «Βενετόκλειο» και να στηρίξουν και φέτος τη μεγάλη προσπάθεια που συνεχίζει η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός στο πρωτάθλημα της Α1.
“ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ…ΕΛΛΑΔΑ”
Η διοίκηση της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, οι προπονητές, οι αθλητές και όλο το προσωπικό εύχονται καλή επιτυχία στην Εθνική μας ομάδα των Ανδρών, στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που ξεκινάει σήμερα στα γήπεδα της Λιθουανίας. Η ποιότητα των Ελλήνων καλαθοσφαιριστών σε συνδυασμό με το άριστο προπονητικό επιτελείο αποτελούν εχέγγυα για την καλή παρουσία της Εθνικής μας ομάδας στο φετινό Ευρωμπάσκετ. Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός εύχεται καλή πορεία στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και παράλληλα να κρατήσει ψηλά τη σημαία του ελληνικού μπάσκετ στη Λιθουανία.
ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ
Ο Α.Ο. Κολοσσός Ρόδου ανακοινώνει ότι αύριο θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα των υποδομών αλλά και των ακαδημιών της ομάδας μας. Από τις 16:00-22:00 σε καθημερινή βάση στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ του δημοτικού σταδίου «Διαγόρας», οι αθλητές και οι αθλήτριες των ομάδων μας θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Επίσης για εγγραφές και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν από 17:00-21:00 με τον κ. Κώστα Καψάσκη (τηλ. 6974845258) στο στάδιο «Διαγόρας».
*Ο Α.Ο. Κολοσσός Ρόδου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή των τμημάτων υποδομής Κώστα Δόσπρα και του εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική και προπονητική του καριέρα. Ο Κώστας Δόσπρας με το ήθος και τις γνώσεις του αποτέλεσε οδηγό όλα αυτά τα χρόνια για την ανάπτυξη του μπάσκετ στις ακαδημίες και υποδομές του συλλόγου μας.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments