Αρχική Αθλητικά νέα Άρση των άδικων μέτρων ζητά ο ΠΣΑΠΠ

Άρση των άδικων μέτρων ζητά ο ΠΣΑΠΠ

0
ΠΣΑΠΠ - Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών / Facebook
koliadis_banner
koliadis_banner
Dodekanisos
Την αντίθεσή του στον διαχωρισμό των φιλάθλων στα γήπεδα εκφράζει μέσω επίσημης ανακοίνωσής του και ο ΠΣΑΠΠ. Ειδικότερα, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών τονίζει ότι «αντιλαμβάνεται στο έπακρο την κρίσιμη κατάσταση που έχει περιέλθει η κοινωνία λόγω της έξαρσης της πανδημίας και της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων Covid-19». Ωστόσο διαφωνεί στο «λουκέτο» που επιβλήθηκε στα γήπεδα όλης της χώρας. 
 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ

«Ο ΠΣΑΠΠ αντιλαμβάνεται στο έπακρο την κρίσιμη κατάσταση που έχει περιέλθει η κοινωνία λόγω της έξαρσης της πανδημίας και της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων Covid-19.

Ωστόσο εκφράζει τη διαφωνία του στο ουσιαστικά «λουκέτο» που επιβλήθηκε στα γήπεδα όλης της χώρας. Αφού σε αυτό αντιστοιχούν τα πρόσφατα μέτρα που εξαγγέλθηκαν από τους αρμόδιους φορείς.

Για ακόμη μία φορά ο αθλητισμός υφίσταται αυστηρούς περιορισμούς. Παρότι τα γήπεδα ποδοσφαίρου είναι ανοικτοί χώροι και δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο εμβολιασμένοι που φορούν μάσκα. Δηλαδή άτομα που πληρούν μίνιμουμ τα ίδια κριτήρια παρουσίας σε κλειστούς χώρους.

Ο Σύνδεσμος τάσσεται στο πλευρό των διοργανωτριών αρχών. Ώστε να αρθούν τα άδικα μέτρα που εξαγγέλθηκαν καθώς και στους φιλάθλους που με το υστέρημά τους προμηθεύτηκαν εισιτήρια διαρκείας.

Ζητά παράλληλα τα νέα μέτρα να εναρμονιστούν, τουλάχιστον, με τα όσα ισχύουν σε αντίστοιχους, με το ποδόσφαιρο, εργασιακούς χώρους».

 

koliadis_banner
koliadis_banner
Προηγούμενο άρθρο“Περιμένουμε από το προπονητικό team να πάρει και κεφάλια αν χρειαστεί!”
Επόμενο άρθρο“H όμικρον εξαπλώνεται αλλά οι νοσηλείες είναι χαμηλές”, λέει ο CDC
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments