Αρχική Videos Άρσεναλ: «No more red»

Άρσεναλ: «No more red»

0
Dodekanisos

Σε μία αξιέπαινη πρωτοβουλία η Άρσεναλ, στέλνει μήνυμα στους νέους να μείνουν μακριά από την εγκληματικότητα και τις συμμορίες.

Το 2021 ήταν μία χρονιά κατά την οποία -πέρα από τον κορονοϊό- καταγράφτηκε «μαύρο» ρεκόρ θανάτων νέων παιδιών στο Λονδίνο. 30 έφηβοι «έφυγαν» τόσο άδικα από την ζωή επειδή η εγκληματικότητα με τις συμμορίες ανηλίκων στο Λονδίνο παραμένει ανεξέλεγκτη.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Άρσεναλ με έδρα το Βόρειο Λονδίνο προκειμένου να εξαλείψει το… κόκκινο (το χρώμα του αίματος), αποφάσισε να αντικαταστήσει την εμβληματική της φανέλα. Ειδικότερα, οι «κανονιέρηδες» κόντρα στην Νότιγχαμ Φόρεστ την Κυριακή (09/01) για το κύπελλο θα αγωνιστούν με μία ειδικά διαμορφωμένη εμφάνιση η οποία θα είναι στα λευκά.

Η Άρσεναλ για να εξαπλώσει περισσότερο το μήνυμά της κοινοποίησε και βίντεο, όπου πρωταγωνιστούν ο ηθοποιός, Ίντρις Έλμπα και ο «θρύλος» του συλλόγου, Ίαν Ράιτ.

«Πέρυσι σημειώθηκε ρεκόρ δολοφονίας εφήβων στο Λονδίνο. Είναι καιρός να κάνετε μια πραγματική αλλαγή, μέσα από πραγματική δράση. Η λευκή μας εμφάνιση δεν είναι προς πώληση, ούτε για κέρδος. Όχι άλλο κόκκινο», αναγράφεται στη λεζάντα του βίντεο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments