Αρχική Αθλητικά νέα Αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού στην Premier League

Αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού στην Premier League

0
Getty Images
Dodekanisos

Η Premier League, δηλαδή το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Αγγλία και ένα από τα δημοφιλέστερα στον κόσμο «νοσεί». Ειδικότερα, η μετάλλαξη «Όμικρον» του κορονοϊού εξακολουθεί να πλήττει την χώρα, με τον αθλητισμό να μην καταφέρνει να «ξεφύγει» από το «μάτι του κυκλώνα». 

Το προηγούμενο εβδομαδιαίο ρεκόρ κρουσμάτων από κορονοϊό ήταν τα 90. Ωστόσο αυτή την εβδομάδα σημειώθηκε νέο αρνητικό ρεκόρ. Συγκεκριμένα, έπειτα από 15.186 τεστ που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 20 και 26 Δεκεμβρίου, καταγράφηκαν 103 θετικές περιπτώσεις σε ποδοσφαιριστές και μέλη τεχνικών επιτελείων των συλλόγων!
 
Η κατάσταση αυτή, οδήγησε αναπόφευκτα στην αναβολή 15 αναμετρήσεων του πρωταθλήματος, αναφέρει το Αγγλικό BBC

Τέλος, σε ανακοίνωσή της η Premier League δήλωσε: «Τα μέτρα έκτακτης ανάγκης κατά του κορονοϊού, περιλαμβάνουν πρωτόκολλα ασφαλείας όπως η χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους. Επιπλέον θα πρέπει να τηρούνται όλες οι κοινωνικές αποστάσεις ασφαλείας και αύξηση των τεστ. Το πρωτάθλημα συνεχίζει να είναι σε ευθεία επικοινωνία με τους συλλόγους, την κυβέρνηση, τις τοπικές αρχές και τα γκρουπ των φιλάθλων για την ασφάλειά τους». 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments