Αρχική Αθλητικά νέα Αρκετοί παίκτες της Premier League δεν θέλουν να εμβολιαστούν

Αρκετοί παίκτες της Premier League δεν θέλουν να εμβολιαστούν

0
Φωτογραφία: Football-London
Dodekanisos

Πολλοί είναι οι ποδοσφαιριστές της Premier League, αλλά και των χαμηλότερων κατηγοριών του Αγγλικού ποδοσφαίρου που δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν

Σε περίπου 11 ημέρες αναμένεται η πρώτη σέντρα στην Premier League για την σεζόν 2021-2022. Ενώ σε τέσσερις ημέρες θα έχουμε σέντρα και στην Championship της Αγγλίας. Ωστόσο αρκετές είναι οι ομάδες που ενδεχομένως να στερηθούν τις υπηρεσίες ποδοσφαιριστών τους. Καθώς πολλοί είναι εκείνοι που δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν τα ΜΜΕ της Αγγλίας οι παίκτες θεωρούν πως είναι προσωπικοί τους επιλογή, αν θα εμβολιαστούν ή όχι. Ενώ κάποιοι άλλοι κάνουν λόγο για το πόσο αξιόπιστο είναι το εμβόλιο κατά του Covid-19. 

Μάλιστα ο Φαμπιάν Ντελφ της Έβερτον που δεν σκοπεύει να εμβολιαστεί, είχε στείλει το δικό του μήνυμα κατά του Covid-19. Την Τετάρτη (28/7) ο μέσος των «ζαχαρωτών» είχε δημοσιεύσει, μία ιστορία του στο Instagram και είχε γράψει: «Θεωρείται τώρα ως “θεωρία συνωμοσίας” το γεγονός της σκέψης ότι το ανοσοποιητικό σύστημα είναι ικανό να εκπληρώσει το καθήκον για το οποίο σχεδιάστηκε».

Όλη αυτή η κατάσταση έχει επιφέρει μία σύγχυση στους Αγγλικούς συλλόγους. Τόσο στον προγραμματισμό των ομάδων για την νέα χρονιά. Όσο και στις μετακινήσεις των ποδοσφαιριστών. Όπως αναφέρει η αγγλική ιστοσελίδα «The Sun», ένας παίκτης που αρνήθηκε να εμβολιαστεί, τελικά βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, από τις 16 Αυγούστου η κατάσταση στην Αγγλία θα διαφοροποιηθεί. Ουσιαστικά αυτό σημαίνει πως όσοι είναι 100% εμβολιασμένοι θα πρέπει να υποδεικνύουν μόνο αρνητικά τεστ. Ώστε να μην χρειαστεί να εισέλθουν σε καραντίνα. 

Με πληροφορίες από Sportbible.com 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments