Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου ΑΡΗΣ: Ξεκινούν οι επαφές με τους παίκτες

ΑΡΗΣ: Ξεκινούν οι επαφές με τους παίκτες

0
Dodekanisos

Το διάστημα από την προσεχή Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή αναμένεται να γίνουν οι επαφές της διοίκησης του Άρη Αρχαγγέλου με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στα πλάνα για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει τα ακόλουθα:

“Έπιασε δουλειά η επιτροπή μεταγραφών στην ομάδα μας. Να υπενθυμίσουμε ότι αποτελείται από τον αντιπρόεδρο κ. Μανόλη Βαρέλη , το προπονητή Γιώργο Δημητριάδη, και τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές κ. Στ. Λαμπριανό και Ιάκωβο Θωμά.
Ήδη κλείστηκαν τα πρώτα ραντεβού από την Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή όπου θα συναντηθεί η επιτροπή με ποδοσφαιριστές που θέλει να ανανεώσουν στους κιτρινόμαυρους , αλλά και με ποδοσφαιριστές που έχουν μπει στο στόχαστρό της.
Ο Άρης θέλει να παραμείνει μια υπολογίσιμη δύναμη στα Δωδεκάνησα και για αυτό τον λόγο τα πάντα ξεκίνησαν πολύ δυναμικά.
Παρά τις σειρήνες που δέχονται οι παίκτες μας θεωρούμαι ότι η ομάδα μας έχει την ικανότητα να συζητήσει με το έμψυχο δυναμικό υλικό της και να το διατηρήσει αφού υπάρξει και η ανάλογη θέληση των δυο μερών.
Ο Άρης ήταν, είναι και θα είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου και όσοι φορούν και τιμούν την φανέλα του θα πρέπει αν είναι υπερήφανοι για αυτό”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments