Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άρης: Ξεκίνημα στις 17 Αυγούστου

Άρης: Ξεκίνημα στις 17 Αυγούστου

0
Dodekanisos

Στις 17 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Άρη Αρχαγγέλου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος. Αναλυτικά:

“Ο Άρης Αρχαγγέλου ανακοινώνει ότι η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 17 Αυγούστου μιας και θα λάβει μέρος στο κύπελλο Ελλάδας . Οι ποδοσφαιριστές πριν την έναρξη θα πραγματοποιήσουν τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις από ειδικευμένους γιατρούς και με βάση το νέο υγειονομικό πρωτόκολλό που πρέπει να ακολουθηθεί.
Ακόμα έχουν ξεκινήσει και ολοκληρώνονται οι εργασίες στα αποδυτήρια του γηπέδου , σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΡ όπου και τον ευχαριστούμε . Θα είναι μεγαλύτερα και ποιο λειτουργικά.
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και όλα τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας με τις ομάδες που έχουν συμφωνήσει με το τεχνικό προπονητικό τμήμα υπό την καθοδήγηση του κ. Δημητριάδη.
Επίσης η διοίκηση του κ. Δέμελου συμφώνησε με τέσσερις ποδοσφαιριστές των οποίων τα ονόματα θα ανακοινωθούν σύντομα. Οι φίλαθλοι μας να είναι σίγουροί ότι και φέτος ο Άρης θα προσπαθήσει να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments