Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Άρης: «Τρίποντο» στη Νίκαια

Άρης: «Τρίποντο» στη Νίκαια

0
aris ginaikes
Dodekanisos

Τους τρεις βαθμούς της νίκης εκτός έδρας κατέκτησε χθες η γυναικεία ομάδα του Άρη Αρχαγγέλου η οποία επικράτησε με 4 – 3 της Ένωσης Καμινίων σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας. Οι «κιτρινόμαυρες» μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5’. Η Χέλστρομ έκανε τη βαθιά μπαλιά και η Κτενά με ένα ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το 0 – 1. Η έμπειρη ομάδα της Ένωσης Καμινίων δεν άργησε να ισοφαρίσει με την Μυλωνά να δίνει τη λύση στο 17′ λεπτό μετά από μία εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ από την Μικιρδιτσιάν. Στη συνέχεια η Ένωση Καμινίων προσπάθησε να επιβληθεί στον αγώνα με τις παίκτριες της να «πυροβολούν» την εστία του Άρη Αρχαγγέλου αλλά η Δεστούνη κρατούσε γερά. Στο 31′ η Χατζηλιαμή ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι για τον Άρη. Το εκτέλεσε η Hellstrom υποδειγματικά στην γωνία της εστίας και έκανε το 1-2. Εννιά λεπτά αργότερα (40’), μετά από αντεπίθεση, η ταχύτητα Χατζηλιαμή πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ κάνοντας το 1 – 3. Πριν καταλαγιάσουν οι πανηγυρισμοί των κοριτσιών του Άρη, οι γηπεδούχες μείωσαν το σκορ σε 2 – 3 λίγο πριν από το φινάλε του ημιχρόνου. Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου δεν υπήρχαν πολλές φάσεις μέχρι το 70′. Στο λεπτό εκείβο η Χατζηλιαμή κερδίζει ένα ακόμα πέναλτι. Η Hellstrom «εκτέλεσε» ακόμη μία φορά την Ένωση Καμινίων ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 2-4. Ακολούθησαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες από την Ένωση Καμινίων που πάλευε να μειώσει το σκορ, κάτι το οποίο κατάφερε στο 86’.
ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ: Αμπού-Κααφ, Καστανιά, Χρυσάνθου (46’Παπαδοπούλου ), Σέρβου (67’ Τσίνη), Μικιρδιτσιάν, Κανελλοπούλου, Παπαδοπούλου, Αμπού-Κααφ (85’), Τικοπούλου, Λιάπη (60’ ), Μυλωνά
ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ: Δεστούνη, Καλλιγιάννη, Ιακωβίδου, Κουλουμόγλου, Κοτσάνη, Γρηγοριάδη, Καζούλη , Διακίδη, Hellstrom, Γαΐτάνου, Χατζηλιαμή (76’ Διακίδη ), Κτενά (84’ Βασιλειάδου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments