Αρχική Αθλητικά νέα Άρης Σούδας – Διαγόρας Ρόδου 0-1: Χάρηκε στο φινάλε ο «γηραιός»

Άρης Σούδας – Διαγόρας Ρόδου 0-1: Χάρηκε στο φινάλε ο «γηραιός»

0
Dodekanisos

Με γκολ του Κώστα Ρουγκάλα στο 90′ ο Διαγόρας Ρόδου επικράτησε 1-0 του Άρη Σούδας στο «Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων». Με αυτή την νίκη ο «γηραιός» εξασφάλισε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας

Ο τυπικά γηπεδούχος Άρης Σούδας εμφανίστηκε αρκετά ανταγωνιστικός και έβαλε πολλές δυσκολίες στον Διαγόρα. Ωστόσο το σύνολο του Σάκη Θεοδοσιάδη ήταν το φαβορί της αναμέτρησης και το απέδειξε. Η διαφορά ποιότητας έπαιξε καταλυτικό ρόλο, καθώς ο Άρης αγωνίζεται στην Γ’ εθνική. Ενώ ο Διαγόρας αναμένεται να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2. Ο «γηραιός» κατόρθωσε να αποφύγει την διαδικασία της παράτασης και να πάρει την πρόκριση. Στο 90′ από εκτέλεση κόρνερ του Τσιαντούλα ο Ρουγκάλας με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-0 και έστειλε τους «κυανέρυθρους» στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Διαιτητής: Χρήστος Κρασαγάκης

Βοηθοί: Αντώνης Μαυραντωνάκης & Αντώνης Δασκαλάκης, (του συνδέσμου Ηρακλείου).

Τέταρτος: Μάριος Βισκαδούρος (Ηρακλείου)

Παρατηρητής: Μανώλης Παπαδάκης (Λασιθίου).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ: Καλαμαρίδης, Κοκκινάκης (76′ Τσίγκας), Βαρδάκης (87′ Μπακογιάννης), Στεφανίδης, Βασιλάκης, Κυτράκης, Παπαθανασίου, Τσίτας, Παπαδάκης (80′ Σελάμης), Ροκάκης (87′ Λεντέρης), Μαθιουδάκης.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ: Σκαφίδας, Ρουγκάλας, Σινγκ, Γιώργου, Ραφίνια (46′ Τσιαντούλας), Τάτσης (60′ Σάιμπερτ), Παπαδόπουλος (46′ Μουμίν), Λαμπίρης (83′ Μπούμπας), Ζούνης, Πίσπας (83′ Ντος Σάντος), Κουιρουκίδης.

Στο βίντεο δείτε την εξέλιξη του ματς και το γκολ του Ρουγκάλα

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments