Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άρης non stop…

Άρης non stop…

0
Dodekanisos

Χωρίς να συναντήσει δυσκολίες, ο Άρης Αρχαγγέλου πέρασε νικηφόρα από την Κέφαλο της Κω επικρατώντας του τοπικού Νικαγόρα με 5 – 0. Οι “κιτρινόμαυροι” οδηγούν την κούρσα στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν οι κυρίαρχοι από την αρχή έως και το τέλος όπως μαρτυράει και το τελικό αποτέλεσμα.
Στο 11′ ο Μπαϊρακτάρης πέτυχε το 0 – 1 και στο 25′ ο Χατζηλιόντας με πέναλτι σημείωσε το 0 – 2. Στο 31′ ο Κρεκούκιας με σουτ έκανε το 0 – 3 και στο 42′ ο Κοντόγιαννός με τον ίδιο τρόπο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0 – 4. Στο 57′ ο Σακελλάρης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0 – 5.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ωραιόπουλος (Αλέκος, Τονίδης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΝΙΚΑΓΟΡΑΣ: Διακοδημητρίου (70′ Πέρος Μ.), Σπυράτος (46′ Διακογιάννης Α.), Ζερβός (62′ Πέρος Ν.), Κοκκαλάκης, Διακογιάννης Λ., Παπαβασιλείου, Στρατής, Ζερβός, Κρεμύδας, Μπιλλής Ι., Μπιλλής Ι.
ΑΡΗΣ: Καραγιάννης (46′ Βαρέλης), Πομπού (46′ Θοδωρή), Ζαρκαδούλας, Τσελεπίδης, Γιαννιού, Κοντόγιαννος, Γκίκας (58′ Μαγιόγλου), Χατζηλιόντας, Μπαϊρακτάρης, Κρεκούκιας, Μάλλιος (46′ Σακελλάρης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments