Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Άργησε να… ξυπνήσει αλλά πήρε τον βαθμό!

Άργησε να… ξυπνήσει αλλά πήρε τον βαθμό!

0
Dodekanisos

Παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο η Ρόδος κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) με αντίπαλο τον Ερμή Ζωνιανών στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου, στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Μάλιστα η Ρόδος δεν δημιούργησε καμία ευκαιρία στο πρώτο 45λεπτο. Αντίθετα οι Κρητικοί από μια στημένη φάση (κόρνερ) κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 15΄ . Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρόδος όσο περνούσε η ώραν ανέβασε την απόδοσή της πιέζοντας ψηλά την αντίπαλη άμυνα. Τελικά κατάφερε να πετύχει το γκολ στο 90΄ και να πάρει τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Φάσεις και γκολ

15΄ Το κόρνερ εκτέλεσε ο Πλούσης στην καρδιά της άμυνας ο Ανυφαντάκης πήρε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1

56΄ Απευθείας το φάουλ του Κουρούπη χωρίς πρόβλημα θα μπλοκάρει ο Κόλλιας.

59΄ Πολύ ωραία προσπάθεια του Τορεζάνι από τα δεξιά έκανε την μπαλιά με τον Κωνσταντίνου να κάνει την προβολή από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο.

64΄ Λάθος διώξιμο του Κουμέντου ο Μασάδο έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

72΄ Φάουλ του Κουρούπη ο Τορεζάνι πήρε την κεφαλιά η μπάλα κατέληξε στον Κωνσταντίνου ο οποίος έκανε το σουτ με το Κόλλια να διώχνει με υπερένταση.

83΄ Ακόμα μια ευκαιρία για τη Ρόδο ο Κουρούπης έκανε την πάσα στην καρδιά της άμυνας οι Στεφανίδης και Ολιβέιρα σούταραν με τον Κόλλια να πραγματοποιεί ακόμα μια απόκρουση.

85΄ Μετά από πάσα του Χατζηλιόντα στον Ευγενικό ο τελευταίος έκανε το πλασέ ελάχιστα έξω από το κάθετο δοκάρι.

87΄ Γυριστό σουτ του Στεφανίδη μετά την σέντα του Καντιμοίρη η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ .

89΄ Σέντρα σουτ του Κουρούπη η μπάλα κατέληξε στον Ευγενικό ο οποίος έκανε το σουτ με τον Ταβλαδωράκη να διώχει με την πλάτη.

90΄ Ο Πιτταρας εκτέλεσε το φάουλ και ύστερα από αδράνεια της άμυνας ο Ολιβέιρα από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

93΄ Σουτ του Τζιμογιάννη ο Κόλλιας θα μπλοκάρει σταθερά.

Καλύτεροι των γηπεδούχων οι Κουρούπης και Κωνσταντίνου, από τον Ερμή ξεχώρισαν οι Τοπούζης και Ανυφαντάκης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κορδολαίμης (Δυτ. Αττικής) με βοηθούς τους Λιαμπότη και Βαξαβανέλλη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΡΟΔΟΣ: Κουμέντος, Τζημογιάννης, Ιμεραλιλάι, Κουρούπης, Καντιμοίρης, Κωνσταντίνου, Τορεζάνι (80΄ Τορεζάνι), Ολιβέϊρα, Τζιβίλογλου (70΄ Ευγενικός), Στεφανίδης, Κασαπάκης (46΄ Χατζηλιόντας)

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ: Κόλλιας, Ταβλαδωράκης, Γεμιστός, Ανυφαντάκης, Ραπτάκης, Γιακουμάκης, Χατζηβασίλης (77΄ Ρουμπάκης), Μασάδο, Τοπούζης, Ρόβας (61΄ Σκουτέλης), Πλούσης (65΄ Πουλάκης)

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments