Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Άργησε να πάρει μπροστά…

Άργησε να πάρει μπροστά…

0
Dodekanisos

Με ένα αριστοτεχνικό χτύπημα φάουλ στο 32’, η Προοδευτική κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από το «Οικονομίδειο» επικρατώντας με 1 – 0 του Ιάλυσου σε παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Οι «βυσσινί» κατάφεραν να πάρουν το «τρίποντο» κάνοντας ουσιαστικά μόνο αυτή τη φάση κατά την διάρκεια του ενενηνταλέπτου. Σε κανένα άλλο σημείο του παιχνιδιού δεν μπόρεσαν να απειλήσουν σοβαρά τους γηπεδούχους. Ο Ιάλυσος που έκανε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να ανεβάσει την απόδοση του στην επανάληψη και ιδιαίτερα από το 65’ και μετά όπου δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες (τρεις κλασικές με πρωταγωνιστές τους Σπάρταλη και Χατζηπέτρο) χωρίς όμως να μπορέσει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και έτσι μοιραία έμεινε αυτό το 1 – 0 μέχρι και το τέλος.
Το μοναδικό τέρμα λοιπόν που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Λέκκας στο 32’. Με ένα πολύ όμορφο χτύπημα φάουλ έστειλε τη μπάλα πάνω από το τείχος και στη δεξιά γωνιά του Παπαδόπουλου που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.
Ο Ιάλυσος έχασε κλασική ευκαιρία στο 65’. Μετά από λάθος γύρισμα προς τον τερματοφύλακα της Προοδευτικής, ο Σπάρταλης έτρεξε, πήρε τη μπάλα και πλάσαρε από θέση τετ α τετ και ενώ ήταν εντελώς μόνος αλλά ο πορτιέρο των «βυσσινί» έδιωξε τη μπάλα με τα πόδια μακριά.
Στο 74’ ο Χατζηπέτρος από πλεονεκτικό σημείο μέσα στην περιοχή πλάσαρε αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας της Προοδευτικής απομάκρυνε.
Στο 80’ νέα σημαντική ευκαιρία για τον Ιάλυσο. Μετά από γύρισμα μέσα στην περιοχή προς τον ανενόχλητο Χατζηπέτρο, δεν ήρθε το πολυπόθητο γκολ διότι ο παίκτης του Ιάλυσου δεν έπιασε «γεμάτα» τη μπάλα με αποτέλεσμα αυτή να φύγει απελπιστικά άουτ.
Και στο 90’ όμως ο Ιάλυσος απείλησε όταν έγινε σέντρα από τα δεξιά και ο Χατζηφούντας προσπάθησε με εντυπωσιακό γυριστό σουτ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά δεν τα κατάφερε. Ίσως στη φάση αυτή θα έπρεπε να αφήσει τη μπάλα να περάσει για τον Σπάρταλη που ήταν μόνος και σε καλύτερο σημείο μέσα στην μικρή περιοχή.
Στο 73’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσαραούσης για χτύπημα στον Σταυλά
ΙΑΛΥΣΟΣ: Παπαδόπουλος, Αχείμαστος (82’ Χατζηφούντας), Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Σπάρταλης, Καρπαθάκης (61’ Χατζηπέτρος), Δελαπόρτας, Σταυλάς, Ρίκκα, Μπαρόζο (75’ Κρεκούκιας)
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Κουσούρης, Μύρκος (67’ λ.τ. Καλαϊντζίδης), Θεοδωράκης, Ζαχαράτος (50’ Τσαραούσης), Παπανικόλας, Ντάλλας, Μπελέρης, Κανελλόπουλος, Λέκκας, Πέππας (61’ Χρήστου)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments