Αρχική Videos Αργεντινή: Προπονητής δέχθηκε πυροβολισμό στον ώμο!

Αργεντινή: Προπονητής δέχθηκε πυροβολισμό στον ώμο! [vid]

0
Dodekanisos

Απίστευτό περιστατικό εκτυλίχθηκε σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Αργεντινή. Ένας προπονητής δέχθηκε πυροβολισμό στον ώμο. Ενώ οι ποδοσφαιριστές τράπηκαν σε φυγή από το γήπεδο. Kαθώς οι φίλαθλοι της Huracan Las Heras, διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους κατά τη διάρκεια ενός αγώνα τρίτης κατηγορίας στην επαρχία Μεντόθα.

Τα βίντεο δείχνουν ποδοσφαιριστές από τη Huracan και τους αντιπάλους τους, της Ferro de General Pico, να τρέχουν να καλυφτούν. Την στιγμή που φίλαθλοι κρύβονταν πίσω από τοίχους καθώς ακούγονταν οι πυροβολισμοί.

Δείτε το βίντεο

Η Αργεντίνικη εφημερίδα «Ole» ανέφερε ότι ο προπονητής της Ferro, Mauricio Romero, τραυματίστηκε από πυροβολισμό στον ώμο. 

 Ένα βίντεο δείχνει τον Romero και άτομα να περιποιούνται την πληγή στον ώμο του.
«Ο Romero είναι καλά και εκτός κινδύνου», έγραψε στο Twitter Ferro de General Pico.
 «Μετά την αποχώρησή του από το γήπεδο υποβλήθηκε σε εξετάσεις σε τοπικό νοσοκομείο και τώρα δίνει κατάθεση στην αστυνομία».

Στον αντίποδα, Huracan ανέφερε ότι τα επεισόδια «καταστρέφουν» το σύλλογο. «Για χρόνια οι οικογένειες απομακρύνονται από τα γήπεδα», ανέφερε σε μια ανάρτηση στο Facebook. «Μακάρι όλοι όσοι βλάπτουν τον σύλλογο να μείνουν μακριά. Για να επιστρέψουν οι πραγματικοί φίλαθλοι».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η αναμέτρηση διεκόπη προς το τέλους του δευτέρου ημιχρόνου με την Huracan να προηγείται με 3-1 στο σκορ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments