Αρχική Φωτογραφικά Άλμπουμ Άρεσε το τουρνουά του Ευκλή (pics)

Άρεσε το τουρνουά του Ευκλή (pics)

0
1
Dodekanisos

Μεγάλη ικανοποίηση υπάρχει στην ομάδα του Ευκλή Σορωνής για την διοργάνωση του πρόσφατου πολύ όμορφου τουρνουά Ακαδημιών με την επωνυμία «Γιώργος Μαριέττος» που συγκέντρωσε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Οι αγώνες έγιναν υπό τα βλέμματα ανθρώπων των Ακαδημιών και του τμήματος σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ οι οποίοι και απένειμαν τα εύσημα στους διοργανωτές. Ο σύλλογος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Ο Α.Ε.Σ ΕΥΚΛΗΣ ΣΟΡΩΝΗΣ ευχαριστεί θερμά όλες τις ακαδημίες που συμμετείχαν στο τριήμερο τουρνουά 9-11 Μαΐου αφιερωμένο στον αείμνηστο Γ.ΜΑΡΙΕΤΤΟ. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον υπεύθυνο σκάουτιγκ της Π.Α.Ε ΠΑΟΚ κ. Αβραμίδη καθώς και τον προπονητή της Κ10 κ. Παπαβασιλείου για την συνεχή τριήμερη παρουσία τους βλέποντας και αξιολογώντας περίπου 450 παιδιά που συμμετείχαν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διαιτητές και τους γιατρούς που κάλυψαν το τουρνουά, την ΕΠΣ Δωδ/σου, τους εθελοντές συγχωριανούς μας για την βοήθεια τους αλλά και την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, το SPORTMANIA Αγγελόπουλος και το κρεοπωλείο Στρατή για την οικονομική τους συνεισφορά.
Οι Ακαδημίες που συμμετείχαν αναλυτικά ήταν οι εξής:
Απ. Απολλώνων, Αν. Έμπωνας, Ακουσίλαος, Φοίβος, Αρένα, Κλεάνθης, Διαγόρας, Ρόδος, Ηρακλής Λάρδου, Ιάλυσος, Ακ. Βελή, Ατρόμητοι Ρόδου, Αστέρας Μασσάρων, Νίκη Ρόδου, Ηρακλής Μαριτσών, Άγιος Ισίδωρος, Απόλλων Καλυθιών και Ατρόμητος Διμυλιάς.
Αξίζει να ευχαριστήσουμε δημόσια αφού συνέπεσε το τουρνουά με το τέλος των υποχρεώσεων της αντρικής μας ομάδας τον προπονητή μας κ. Μιχάλη Τσιβρινή, τον γυμναστή μας κ. Μάλτα Ιωάννη και τους ποδοσφαιριστές μας για τις στιγμές που μας χάρισαν. Για εμάς είναι οι ηθικοί πρωταθλητές και τους αξίζουν όλα τα μπράβο για την μεγάλη τους προσπάθεια»
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/varius/efklis_tournoua2/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments