Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Άρεσε το camp του ΝΟΡ (pics)

Άρεσε το camp του ΝΟΡ (pics)

0
nor_camp
Dodekanisos

Από τον Ναυτικό Όμιλο Ρόδου πήραμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου που έχει να κάνει με το πρόσφατο προπονητικό camp που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του:
«Το προπονητικό Camp, που διοργάνωσε ο Ναυτικός όμιλος Ρόδου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο κατώφλι του 2013. Για ακόμη μία χρονιά ο Ν.Ο.Ρόδου ανταποκρίθηκε πλήρως στις προσδοκίες όλων και διοργάνωσε άρτιους ιστιοπλοϊκούς αγώνες. Η συμμετοχή πενήντα (55) αθλητών από επτά (7) Ναυτικούς Ομίλους της Ελλάδας έδωσε την ευκαιρία, την πρώτη μέρα, για πολύωρη και ταυτόχρονα ουσιώδη προπόνηση πάνω στις εκκινήσεις, στα καβατζαρίσματα (πέρασμα σημαντήρων) και στο ταξίδεμα του σκάφους. Οι αθλητές χωρίστηκαν σε 2 Γκρουπ (Optimist και Laser) και κάτω από τις οδηγίες των προπονητών Θεοδωράκη Δημητρίου, Γρυπάρη Ιωάννη, Χριστοδούλου Γεωργίου και Κουτσελίνη Γιάννη εκτελούσαν τις ασκήσεις ακολουθώντας τις οδηγίες των προπονητών. Η ένταση του ανέμου δεν ξεπέρασε τους 10 κόμβους και κάτω από ιδανικές συνθήκες οι αθλητές έμειναν αρκετές ώρες στη θάλασσα και χάρηκαν τη προπόνησή τους.
Την δεύτερη μέρα ξεκίνησε το κύπελλο «Εμμ. Ρουσάκης» που ήταν συναρπαστικός
λόγω του έντονου ανταγωνισμού που υπήρξε μεταξύ των αθλητών που συμμετείχαν. Με την ένταση του ανέμου να κυμαίνεται από 12-18 μίλια πραγματοποιήθηκαν 4 ιστιοδρομίες στις κατηγορίες Laser και 3 ιστιοδρομίες στην κατηγορία Optimist. Ο συναγωνισμός ήταν έντονος με αποτέλεσμα συναρπαστικές ιστιοδρομίες και πολλές ανακατατάξεις.
Τις επόμενες ημέρες λόγω των δυσχερών καιρικών φαινομένων δεν έγιναν ιστιοδρομίες αλλά προβολή βίντεο τονίζοντας λάθη τακτικής και στρατηγικής που έγιναν από τους ιστιοπλόους την ημέρα των αγώνων. Επίσης προβλήθηκαν βίντεο που αφορούσαν την εκκίνηση και το σωστό ταξίδεμα του σκάφους.
Το προπονητικό camp, η διοργάνωση αυτή με το υψηλό επίπεδο των συμμετεχόντων αθλητών έδωσε την ευκαιρία στους αθλητές του ΝΟΡ να προετοιμαστούν πάρα πολύ καλά για τους αγώνες πρόκρισης για τις Εθνικές ομάδες στις κατηγορίες LASER RDL,STD αλλά και του περιφερειακού πρωταθλήματος optimist και Laser 4.7 από το οποίο θα προκριθούν οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στους αγώνες πρόκρισης για την εθνική ομάδα αλλά και στα πανελλήνια πρωταθλήματα των κατηγοριών αυτών που θα ακολουθήσουν. Πιστεύουμε ότι οι αθλητές μας θα είναι έτοιμοι για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες των αγώνων αυτών και στο μεγάλο ανταγωνισμό που θα δημιουργηθεί λόγω του υψηλού επιπέδου των αθλητών που θα λάβουν μέρος. Αθλητές και συνοδοί δήλωσαν ενθουσιασμένοι τόσο για την φιλοξενία που τους προσφέρθηκε όσο και για τις καιρικές συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξήχθηκαν οι ιστιοδρομίες. Αρωγός στην άρτια φιλοξενία ήταν το ξενοδοχείο “Plaza” και ευχαριστούμε το Διευθυντή του ξενοδοχείου κ. Γεωργά Λούκα για την Δωρεάν παραχώρηση της Αίθουσας Εκδηλώσεων για τις απονομές των επάθλων. Στην απονομή παραβρέθηκαν και απένειμαν κύπελλα στους νικητές ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ. Σάββας Διακοσταματίου και το μέλος του Δ.Σ του ΔΟΠΑΡ Κα. Κωνσταντίνα Νταλαμάγκα. Ολοκληρώνοντας, σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε τον Ναυτικό Όμιλο Σύρου, τον Ναυτικό Όμιλο Κατοίκων Βουλιαγμένης, τον Ναυτικό Όμιλο Ελληνικού «Ιππόκαμπος», τον Ναυτικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου, τον Ναυτικό Όμιλο Κω και τον Ναυτικό Όμιλο Κιάτου που συμμετείχαν στην διοργάνωση. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία!»

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2012_2013/alla_spor/nor_camp/] width=[150] height=[150]}

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments