Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Άρεσε το 1ο Rhodes International Volleyball Camp

Άρεσε το 1ο Rhodes International Volleyball Camp

0
Dodekanisos

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η διοργάνωση του 1ου Rhodes International Volleyball Camp από 1 εώς 7 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ρόδου. Σε μια πρωτότυπη και άκρως εποικοδομητική εβδομάδα τα παιδιά που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία να συνδυάσουν τις διακοπές τους αποκομίζοντας γνώση και εμπειρία στο αγαπημένο τους άθλημα από τους καταξιωμένους προπονητές Γιάννη Καλμαζίδη, Κώστα Παπαδόπουλο, Νίκο Αντωνιάδη και Βασίλη Τσιουπλή. Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από τις διεθνείς μας βολλεϋμπολίστριες Όλγα Στράντζαλη και Ανθή Βασιλαντωνάκη, οι οποίες ήταν οι επίσημες προσκεκλημένες.

Τα παιδιά είχαν επίσης την ευκαιρία μέσα από τις εκδρομές να επισκεφθούν τα σημαντικότερα αξιοθέατα του νησιού, όπως τη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου που αποτελεί Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, τις Πηγές της Καλλιθέας και τη Λίνδο. Στον ελεύθερο τους χρόνο είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις βραβευμένες με μπλε σημαίες παραλίες του νησιού και να παίξουν beach volley. Η διοργάνωση έκλεισε με μια έκπληξη για τα παιδιά. Την επίσκεψη στις νεροτσουλήθρες του Water Park, όπου έζησαν αξέχαστες στιγμές διασκέδασης.

Η καθόλα και απ’ όλους ομολογουμένη επιτυχία αυτής της διοργάνωσης οφείλεται σε ένα πολύ μεγάλο μέρος στους χορηγούς μας. Η έμπρακτη στήριξή τους ήταν καταλυτική ώστε να λειτουργήσουν όλα άψογα και να αφήσουν στα παιδιά και σε όλους τους εμπλεκόμενους τις καλύτερες εντυπώσεις. Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους μεγάλους χορηγούς μας Rodos Palace για την εκπληκτική φιλοξενία, στο Water Park για την αξέχαστη ψυχαγωγία των παιδιών, στο Κολλέγιο Ρόδου για την όλη φιλοξενία στις εγκαταστάσεις του καθώς και στις εταιρείες Fotis Graphics, Thaza Web and Promotion, Canton Restaurant, Sport Plus – αθλητικά είδη, Cosmos Τσολακίδης.

Ως Volleylink Sport Agency, καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε αυτή η διοργάνωση να αποτελέσει έναν πόλο έλξης για το νησί και το τουριστικό μας προϊόν. Πράγμα που έχουμε πετύχει σε μεγάλο βαθμό καθώς πέρα από τα τοπικά ΜΜΕ, η διοργάνωση προβλήθηκε σε εθνικά ΜΜΕ όπως το novasports.gr. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε και στον καταξιωμένο δημοσιογράφο Παντελή Λώλη, ο οποίος κάλυψε με απόλυτο επαγγελματισμό το Camp.

Έχοντας πλέον την εμπειρία από τη φετινή διοργάνωση, έχουμε ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το επόμενο Rhodes International Volleyball Camp, το οποίο επιθυμούμε να κάνουμε ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο εντυπωσιακό και με περισσότερες εκπλήξεις.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments