Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Άρεσε και πάλι το «Αθλητικό Πανόραμα»

Άρεσε και πάλι το «Αθλητικό Πανόραμα»

0
1
Dodekanisos

Το Aθλητικό Σωματείο «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» σε συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» πραγματοποίησαν για 5ο συνεχόμενη χρονιά την ετήσια γιορτή για τον Αθλητισμό με τίτλο «Αθλητικό Πανόραμα». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε εφέτος σε δύο μέρες, Σάββατο 31 Μαΐου και Κυριακή 1 Ιουνίου μιας και την φετινή χρονιά, τα αθλητικά τμήματα που έλαβαν χώρα ξεπέρασαν τα 15 και οι αθλητές όλων των ηλικιών πλησίασαν τους 1000.

Αποτέλεσμα των συμμετοχών ήταν να φαίνεται αναπόφευκτο να μοιραστεί η διοργάνωση σε δύο ημέρες. Δημιουργώντας έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» στη διοίκηση του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις».

Στη φετινή διοργάνωση παρουσιάστηκαν ολοκληρωμένα αθλητικά προγράμματα των τμημάτων που λειτουργούν στο κέντρο, αλλά και αθλητικών δραστηριοτήτων του «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Συγκεκριμένα τα αθλήματα που παρακολούθησαν οι θεατές από μικρούς και μεγάλους αθλητές ήταν η Ρυθμική Γυμναστική (3 τμήματα), ο Αθλητικός Χορός, το Aerobic, το Zumba, το Zumba kids (2 τμήματα), οι Παραδοσιακοί Χοροί, η καλαθοσφαίριση (4 τμήματα), το ποδόσφαιρο (4 τμήματα), η κολύμβηση, το βόλεϊ, το Fight Bo, η Ακροβατική και τέλος το Floorball (νέο άθλημα).

Για άλλη μία χρονιά, οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, προσπάθεια η οποία ανταμείφθηκε από τον ‘ζεστό’ χειροκρότημα των θεατών, δίνοντας ραντεβού για τον Σεπτέμβρη.

Η διοίκηση του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» ευχαριστεί γονείς και αθλητές για την εμπιστοσύνη και προτίμηση που έδειξαν στο αθλητικό μας κέντρο για ακόμη μία φορά.
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/varius/panorama/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments